Debat og råd om TV-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærme

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#264940
DaneLaw skrev:Var panelet hæderligt kva mulige OLED flaws, man kunne jo godt frygte at et budget brand som tyrkiske Grundig, ikke køber ind fra øverste bin når de handler hos LG display.
Lige den her er lidt forkert at tro kunne ske. Især når LG selv har så mange dårlige OLED skærme i cirkulation, så kan man vel dårligt se forskel på et godt panel fra LG og et godt panel hos Grundig :) Altså hvis man ser på dem som bytter LG, og dem man ikke hører om som gør det samme med en Grundig skærm.

Så lige præcis der, tror jeg LG og Grundig selv tager fra de dårlige hylder, hvis man ser på folk som returnerer skærme.
#264945
Ville da være herligt hvis du kunne fortællle hvad det er for nogle Grundig kunder som du bygger dine konklusioner på, jo netop det største problem der er nærmest ingen feedback i ref til Grundig's OLED modeller :D og at opdrive reviews og anmeldelser og ikke mindst elementære specs, er som at lede efter en by i Rusland.

så indtil videre kan vi altså ikke konkludere en bjælde kva Grundigs OLED panel-kvalitet og skyldes at der næppe er solgt synderlig mange, og nok også derfor at folk spørger ind til hvordan kvaliteten af panelet er.
og tyrkiske Grundig er og bliver et budget-brand ligesom flere af de andre brands som dette tyrkiske firma samler op når tidligere kendte brands hænger med rumpetten i vandskorpen (dermed ikke sagt det er dårligt), men budgetbrand jo' også derfor at det er det billigste 65 tommer på markedet, og uden at havde indblik i mulige bin-klasser som LG display operere med, så sker der jo ofte en klasse-sortering og her kommer ejermanden LG næppe bagerst i køen.

-men om LG display operere med kvalitets-klasser blandt deres OLED paneler, og hvem og hvad der aftager hvilke niveauer af LG-display's kunder' - det er selvfølgelig vital info som de i givet fald ville gå ufattelig stille med dørene omkring af åbenlyse årsager, og netop forhold vi ikke aner en bjælde om' og næppe kommer til

-men især 65 tommer panelerne har der jo været tegn & indikationer på at være mere prone til banding & vignetting end 55 varianterne, men om det skalere jo større panelerne bliver, har jeg ingen ide om, men på flere udenlandske forums er det ofte en overordnet konklusion om at 65'panelerne er mere tilbøjelig for OLED-defekter end 55*, samme udmelding kom fra sælgere fra hifi klubben i en tråd her på flatpanels hvor man også havde lavet sig den iagtagelse blandt deres solgte OLED modeller og returneringer, men om det har gang på land i praksis har jeg ikke indsigten til at konkludere og bunder alene tredjeparts udmeldinger. :)
#264947
DaneLaw skrev:Ville da være herligt hvis du kunne fortællle hvad det er for nogle Grundig kunder som du bygger dine konklusioner på, jo netop det største problem der er nærmest ingen feedback i ref til Grundig's OLED modeller :D
Præcis!

Ingen siger noget om Grundig skærme, så hvorfor råbe ulven kommer? Er det ikke lidt fordoms fuldt.

Derimod er der masser indikationer, fordi LG også er populært, at selv deres skærme kan ikke gå fri for fejl og ombytninger.