Debat og råd om TV-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærme

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#260725
Hej.

Bare en kort efterspørgsel til Flatpanels :)

Kunne det mon tænkes der engang faldt en test over TCL's nyeste C7006 model, som vi kan købe her i EU - f.eks. findes 65" i Elgiganten til under 10k. Elgiganten er vist den eneste jeg har kunnet finde, som sælger TCL i DK.

Jeg har googlet og youtube't frem og tilbage, da jeg synes TCL kunne være et spændende alternativ til andre LED TV, også fordi de måske er gået stille med dørene i EU?

I USA (på reviews og youtube, samt Rtings) hvor TCL er mere fremstormende kan de næsten ikke få armene ned (i forhold til prisen) over deres P607 model, som har 72 FALD zoner, dog er nits i den lavere ende (under 400), men pointen er nok at dette TV understøtter en masse features til en lav pris.

I Europa har vi så fået den nye førnævnte C7006 model med JBL fronthøjttalere, og TCL nævner selv denne model have 200 FALD zoner, men jeg kan ikke finde nogle reviews på den ud over en polsk website (tak Google Translate). Måske fordi de er så anonyme i EU eller fordi modellen C7006 stadig er meget ny?

Som TCL selv skriver på deres EU site:

Micro Dimming : Superb Contrasts

Micro Dimming analyses the video content in 200 separate zones so as to adjust bright and dark areas independently. You will have a fantastic viewing experience with great contrast and vivid picture quality.

Link: http://www.tcl.eu/en/products/uhd-c70-u55c7006

Man kan også se TV'et her: https://www.youtube.com/watch?v=D1PROF7aglY

Eller her: https://www.youtube.com/watch?time_cont ... 59PwUODP-Y

På forhånd tak!
#260822
TCL i Danmark blev tidligere distribueret af Strong. Det er ikke længere tilfældet, så nu håndterer de arbejdet med Norden internt. Jeg håber, at det betyder, at de sætter større fokus på Norden og at de tilmed får samples af tv-skærme til udlån. I så fald kunne det sagtens tænkes, at vi tager en af skærmene på testbænken.

Vi skal have en snak med TCL indenfor de næste par måneder.
#260856
Fcjunkies skrev:I specifikationerne til det tv står nits til 400. Er det ikke meget lidt til HDR?
Det tror jeg desværre nok vil blive bemærket som en svaghed i en eventuel test, men det virker også som om den amerikanske model er ganske OK selv om den har denne "svaghed", nogle vil måske ikke tænke videre over det ved normal TV kiggeri.

Måske bliver konklusionen som den amerikanske, at det er et lidt over-middel TV i forhold til dens nærmeste konkurrenter og specielt i forhold til prisen er det et super køb.

Jeg kender ikke så meget til EISA men de mener vist det er et rigtig fint TV til prisen:

https://www.eisa.eu/awards/tcl-u55c7006/?lang=dk

Men ellers hvis du vil kigge på den amerikanske model, som dog kun har 72 dimming zoner (vs 200 i den nye model), kan du læse lidt her:

http://www.rtings.com/tv/reviews/tcl/p-series-2017-p607
#260861
EISA er en flok rygklappere, som er sygt bekymrede for at efterlade en producent ubemærket, så alle får en award for et eller andet - og hvis der ikke er en kategori man kan vinde i, så opfinder de en ny.
#260863
Fcjunkies skrev:I specifikationerne til det tv står nits til 400. Er det ikke meget lidt til HDR?
Jeg kan ikke gennemskue hvad 'Brightness (ERP measurment)' betyder, men de 400 nits kan eventuelt henvise til full-screen lysstyrke fremfor peak lysstyrke. Jeg er ikke klar over det, men 400 nits er ganske rigtigt i underkanten til at få HDR til at funkle.