Debat og råd om TV-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærme

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Af Melo
#260444
Hej

Jeg står og mangler et tv, da mit nuværende er outdated. Jeg tænker maks 55 tommer og budgettet er 6000.

Det mest væsentlige er at den er god til gaming, da jeg har en Ps4 pro tilknyttet som jeg bruger meget (for meget). Jeg ser også enormt meget sport på tvet.

Har fået foreslået EX700.
Af Beckham
#260450
Panasonic EX700 er en fin mulighed. Et alternativ er Sony XE8505. Står til 6800 lige nu, men måske den kommer lidt ned på BF.
Af PeterD
#260451
Det er vel reelt den eneste rigtig gode mulighed til prisen?

https://www.power.dk/tv-og-billede/flad ... ricerunner


Her er en test:

https://www.inputmag.dk/anmeldelse-panasonic-tx58ex700e

Og hvis du ikke bekymrer dig meget om HDR kunne det være en mulighed:

"Sortniveauet er noget af det bedste, jeg har set i priskategorien (og i hvert fald bedre end hvad jeg så på LG’s SJ850V) og billedet har en god dybde. Samtidig leverer fjernsynet en høj opdateringshastighed og er glimrende til spil og sport. Farverne står også glimrende (I hvert fald efter lidt justering) og naturlige. Til spilentusiasterne kan tv’et levere hurtig opdateringshastighed og der er ingen spor af lag. Opskalering af eksempelvis traditionelle tv-kanaler klarer tv’et også ganske glimrende, og selv de få SD kanaler der er tilbage ser tilforladelige ud. På rigtigt gode signaler – som fra en 4K blueray afspiller – er billedkvaliteten ekstremt god og ser virkelig meget bedre ud end prisen på EX700 ellers kunne indikere."

"Hvis du er typen der bruger smart tv funktionerne i dit tv skal du holde dig langt væk fra EX700, men får du dit indhold fra andre kilder end tv’ets indbyggede apps, ja så er EX700 et fantastisk tv til prisen."


Og fra Flatpanels.

"EX700 håndterer opskalering, de-interlacing og andre konverteringer tilfredsstillende. Det sikrer blandt andet, at tv-kanaler gengives godt."

Og mht gaming;

"Apropos gengivelse af bevægelse, så er der gode nyheder for ejere af spilkonsoller. I ’Standard’ profilen kæmper EX700 med et input lag på svimlende 112 ms, men aktiveres Spil-tilstanden, så reduceres det drastisk til mindre end 21 ms (20,9 ms) i SDR. Det er på niveau med de bedste tv-skærme på markedet og det sikrer, at forsinkelsen, der typisk mærkes i reaktionen på spilcontrolleren, er holdt til et minimum. Godt klaret, Panasonic!"

"Det område, hvor vi så den største forbedring, var på input lag, som nu er reduceret til imponerende 21 ms. Med andre ord; god allround billedkvalitet."

http://www.flatpanels.dk/test.php?subac ... 94309399#5


Både Samsung 55" MU koster 7777 kr og Sony XE85 koster i 55" 6800 kr i Power og Elgiganten.

https://www.elgiganten.dk/product/tv-ra ... ?scid=SEM1
Af Melo
#260489
Mange tak for jeres svar. Efter mere undersøgelse hælder jeg nok til at øge mit budget betragteligt og så købe et LG B7 55 - næste gang de kommer på bud til under 10.000 (forhåbentlig snart).