Debat og råd om TV-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærme

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#254283
sad lige og fulgte med i tråden, og bed mærke i øjenhøjden....kan det måske være fordi tv tilter i bund eller top bare en lille smule? og ikke er lige?? det er blot en tanke:-) jeg ved jo ikke hvilket materiale du har som væg...eller hvordan du har sat det op med vægbeslag
#254298
En lille test.

Nu har jeg prøvet 3D her på IKKE 3D programmer, og fået tv til at konvertere, selvom det ikke virker særligt godt.
Dog er teksten altid perfekt , selvom den står i 3D.

Så her tænker jeg, hvis du nu trykker på 3D knappen på en tv kanal, eller netflix film som ikke er 3D. Er understekst så dobbelt allerede der , uden du tager briller på? Så kunne det tyde på en fejl på tv, ud fra hvordan mit tv reagerer på emuleret 3D.
#254337
Ok, jeg tog vist lidt fejl :)

Netflix kan ikke køre 3D men knappen virker alligevel, dog uden effekt. Så at teksten stod knivskarpt var derfor.
Jeg har prøvet en tv kanal (DR1) Barnaby lige nu, og teksten har en lille smule slør på når man laver en 2D -> 3D, det er prøvet på 2 skærme med 3D, så det er normalt her. Det tror jeg matcher din beskrivel for slør. Dobbelt er det nok også men sådan fungerer 3D jo. Er det også sløret når du tager brillerne på, så er det jo brillerne som er forkerte og ikke tv't ;)
Af dafling
#254340
[Mange tak for hjælpen, har fået et meget bedre 3D billede efter jeg har ændret dybt og synsvinkel :)
]

Når 3D aktiveres på LG skærmen, har du så været inde under indstillinger -> "3D indstillinger" ?

Der kan du
- Rette billedkorrektion (h/v vs v/h)
- Ændre 3D tilstand (dybde/synsvinkel) Sæt til Manuel og du kan rette dette til.

Jeg har på andre enheder selv brugt dette for bedre billede på tidligere LG skærme men du kan altså gøre dette direkte på skærmen, som lyder til at hjælpe dig ved 3D tilstand især og kombineret af h/v v/h korrektion.

Hvis jeg ikke tager fejl, så kan din oplevelse vel lyde lidt som en kikkert hvor du ikke har fået vippet kikkert på plads, så bliver det jo også lidt dobbelt at se på. Her hjælper de indstillinger som er nævnt.[/quote]
Af agger
#254380
Jeg har en tv magen til din ingen problemer med tekst på 3d. Så godt du fik til det. Spekuler nu på at bytte den med uh950 65 tommer. Men det er vel egentlig næsten samme tv , bare lidt større. Har haft vt50 plasma i mange 65 tommer. Så det er som om 60 tommer er forkert. Det er måske for dyr for de sidste 5 tommer. ??????_
#254398
Jeg syntes de sidste 5 tommer er for dyre lige nu, men om et par år tror jeg at det bliver 70/75 tommer vi skal have og i OLED selfølgelig, forhåbenligt med 3D, krydser fingre for det.
Jeg er glad for du ingen problemer har med tekst på dit med 3D, det er lykkedes mig at få dem til at bytte mit til et andet magen til, og jeg håber inderligt at der ikke er problemer med det.
Men vil komme med en opdatering sidst på ugen når de er blevet byttet ud.

Med hensyn til 850 vs 950 syntes jeg forskellene er for lille i forhold til prisforskellen.
Specielt hvis du er godt tilfreds med dit 850 som det er.
Men det er der sikkert andre her i forummet der ved meget mere om end mig.
Af agger
#254466
Ja du har nok ret. Havde håbet 950 ville blive billigere. Men åbenbart ikke. De har mange på lager på elgiganten online.og 850 65 tommer er heller ikke billig de få steder de har den. Eneste minus ved tvet er at kigger du fra siden synes jeg det ser dårlig ud, men hvem ser også fjernsyn fra siden af. Hihi. Håber din nye 850 er helt ok også med 3d.
#254482
Jeg lurer lidt på det samme TV, det er et af de få der falder inden for mit budget. Hvad tænker I om TV'et? - jeg har ikke været i stand til at finde anmeldelser.
Vi ser primært sport, Ramasjang og streamer diverse serier via chromecast. Hvad tænker I er det der rette tv?
#254493
Så har jeg fået byttet mit 60UH850, og kan melde at der ikke længere er problemer med tekst på 3D materiale.
Så det var åbenbart et problem der var med panelet.
Indtil videre er jeg nu vældig tilfreds, men skal selvfølgelig teste lidt mere i weekenden .
#254506
bbplayer skrev:Super nyt, godt du har noget der virker nu.
Tak skal du have .

Er faktisk rigtigt glad for det og regner med at det skal holde mindst 2 år og så byttes ud med et OLED til den tid, forhåbenligt i 75" + ?
#254558
Vi har også købt dette tv og har nogle udfordringer med guiden som viser programoversigten. Den fortæller ikke det der vises i tv'et. De andre tv vi har viser den aktuelle oversigt i deres guide.
EPG guiden hedder freeview. Der der nogle forslag til hvordan vi kan ændre det. ??