Debat og råd om TV-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærme

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#253761
Det var mere et spørgsmål om hvorvidt app'en var udviklet til et specifikt land/region og dermed havde færre ressourcer i ryggen. Netflix er jo - som du skriver - til stede overalt.
Af tla
#253788
Torben Rasmussen skrev:TV2 Play er sideloaded. Netflix er jo ikke en dansk app, så den falder ikke ind under kategorien "danske apps"...
TV2 Play er ikke en Android App, det er nærmere en form for webapp som kører i et eller andet Sony API.

Det er lidt tilsvarende DR appen hvilket bare er en wrapper rundt om DR's Hbb service.
#253790
TV2 Play er Sonys egen app, som ikke er Android. Den findes til Sonys egen platform, som de brugte inden de skiftede til Android TV, så de har blot smidt en genvej ind og lagt den gamle "app" på.
Af tla
#253796
Torben Rasmussen skrev:TV2 Play er Sonys egen app, som ikke er Android. Den findes til Sonys egen platform, som de brugte inden de skiftede til Android TV, så de har blot smidt en genvej ind og lagt den gamle "app" på.
Yeah, var bare fordi du skrev det var "Sideloaded", hvilket efter Beckham's indlæg fik det til at lyde som om at det faktisk var Android appen fra Telefonen at jeg lige ville præcisere.
#253799
Ja, det var nok et dårlig ordvalg. Vi skrev vist det samme om Philips' apps i sin tid. De fylder også deres TV med en masse ekstra apps, som ikke alle er fra Android.