Debat og råd om TV-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærme

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#253483
Der er kommet en ny opdatering der bl.a. skulle forbedre motion på B6.
Der er ikke noget i release notes der indikerer at den forbedre motion. Først kom der denne Russiske opdatering,
https://www.avforums.com/threads/lg-b6- ... e-153#4565
Efterfølgende skrev flere brugere det klart forbedrede motion.
3 eksempler her:
https://www.avforums.com/threads/lg-b6- ... t-25113287
https://www.avforums.com/threads/lg-b6- ... t-25122522
https://www.avforums.com/threads/lg-b6- ... t-25134006

Nu har LG Danmark så frigivet .25 firmwaren, men deres support kunne ikke fortælle hvad den indeholdte, samt linket på hjemmesiden virkede ikke korrekt med .zip filen.
Jeg har brugt md5 checker til for at sammenligne den Russiske/Danske/Engelske og alle har samme MD5, så går udfra de er ens.

Fik tilsendt et link som virker. Kommer her:
https://sprend.com/download.htm?C=32a66 ... 86ac662cc7

Happy testing.
#253496
Lyder da positivt baseret på de første tilbagemeldinger.

Jeg ved, at LGs koreanske ingeniører pt. er ved at undersøge forskelle i TruMotion kontra Sonys MotionFlow med henblik på at løfte det punkt på egne skærme. Jeg ved det fordi de har spurgt om vi kan uddybe hvad vi har observeret i vores anmeldelser ift. MotionFlow på Sony A1 OLED. Konkurrence på et marked er altid godt til at presse parterne imellem :)
#253504
Med mit b6 er det det første lg tv jeg har, men jeg må indrømme at jeg virkelig er overrasket over lg's fortsatte arbejde på 2016 modellerne.
Det havde jeg ikke forventet og ved heller ikke noget om hvor meget andre gør sig i det. Men mine Panasonic skærme havde meget sjældent opdateringer med sig og ikke noget der førte forbedringer med sig (om det så er fordi pana levere et mere færdigt produkt må andre vurdere).
Men det er ihvertfald da et stort plus at de arbejder på den slags.
Var der eks ikke kommet en opdatering med bedre input lag ved hdr Gaming, ja så havde jeg aldrig købt b6.
#253531
Bjur skrev:Hej Rasmus. Det lyder godt. Det kunne bare være lækkert, hvis de kunne gøre det på eksisterende modeller, men trods alt dejligt de arbejder på det:)
Egentlig tror jeg, at det er med henblik på at opdatere nuværende modeller. Jeg kunne forestille mig, at denne opdatering er det foreløbige resultat deraf.

Ovre i den anden tråd om 2017 OLED melder brugeren Mfede, at der tilsyneladende også er sket forbedring på LG C7.
#253542
Det lyder som en god ting, selvom jeg personligt har slået al trumotion fra på mit C6.
Det er også mit første LG tv, og er også positivt overrasket over de fortsætter med at forbedre deres gamle modeller.
Dog forstår jeg ikke helt at jeg aldrig får nogle opdateringer frem når jeg søger på selve tv'et, men der findes et par nyere opdateringer på deres hjemmeside. Ville dog være rart hvis man kunne hente det direkte på tv'et så man slap for at skulle gemmen en PC og USB stick
#253546
Rasmus Larsen skrev:
Bjur skrev:Hej Rasmus. Det lyder godt. Det kunne bare være lækkert, hvis de kunne gøre det på eksisterende modeller, men trods alt dejligt de arbejder på det:)
Egentlig tror jeg, at det er med henblik på at opdatere nuværende modeller. Jeg kunne forestille mig, at denne opdatering er det foreløbige resultat deraf.

Ovre i den anden tråd om 2017 OLED melder brugeren Mfede, at der tilsyneladende også er sket forbedring på LG C7.
Jeg skrev det i den anden tråd for ikke at lave for meget støj herinde. Jeg er nemlig ikke helt sikker på, at det er det ændringer, der er sket.

Men jeg oplevede, at der af og til var artefacts og hak i billedet på trods af at trumotion var slået fra. Er det noget som man også har set på B6V?

Jeg har ikke prøvet at aktivere trumotion igen, men kan godt prøve at lege lidt med det. Jeg droppede det hurtigt, da jeg synes det giver artefacts og hak i billedet uanset hvilken indstilling jeg brugte.
#253569
KristofferA skrev:Jeg har oplevet en mærkelig bug, hvor jeg kunne se hak i billedet selvom true motion var slukket, hvis user var sat på andet end nul. Måske er den fejl rettet nu.
Nu du siger det har jeg faktisk oplevet det lidt omvendt. Hvis jeg har brugt truemotion og derefter deaktiveret det, har det virket som om det ikke blev slået fra. Hvis jeg så skiftede billedeprofil og tilbage igen, var der balance igen