Debat af streamingtjenester, priser, indhold og kvalitet. F.eks. Netflix, HBO, TV2 Play, Viaplay, iTunes m.fl.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#251801
Nyt på HBO Nordic i juni 2017

Billede


THE GOOD FIGHT
Hele sæson 1 er tilgængelig 1. juni
Den politiske dramaserie følger op på hitserien The Good Wife. Christine Baranski har hovedrollen som forretningskvinden Diane Lockhart, der har besluttet sig for at gå på pension efter mange års hårdt arbejde i advokatfirmaet. Den plan må hun droppe, da hun mister hele sin opsparing på grund af økonomisk svindel. Diane bliver tvunget tilbage til arbejdet, og nu skal hun arbejde sammen med konkurrenten Lucca Quinn (Cush Jumbo). Den første sæson består af 10 episoder, og sæson 2 er allerede på vej.
Sæson 1 er på 10 episoder



MR. ROBOT
Hele sæson 2 er tilgængelig 1. juni
Elliot Alderson (Rami Malek) er en ung programmør, der arbejder som cyber-sikkerhedsingeniør om dagen og som hacker om natten. En mystisk leder (Christian Slater) fra en underjordisk hackergruppe rekrutterer Elliot til at ødelægge det firma, han er betalt for at beskytte. Elliot kæmper for at modstå chancen for at nedlægge de multinationale selskaber, som han mener ødelægger verden. I sæson 2 kommer Elliots psykiske problemer endnu mere til udtryk, og det er svært at skelne mellem, hvad der er virkeligt, og hvad der er Elliots specielle sind.
Sæson 2 er på 12 episoder



I'M DYING UP HERE
Sæson 1 har premiere 5. juni
Det er hårdt arbejde at være sjov. Det bliver vi mindet om på underholdende vis i I’m Dying Up Here. Det amerikanske komedie-drama foregår på comedy-scenen i Los Angeles i 70’erne; bedre kendt som komediens storhedstid. Pilotafsnittet blev skrevet af David Flebotte og instrueret af Jonathan Levine. Serien, der er baseret på William Knoedelseders bestseller, er blandt andet produceret af Jim Carrey.
Sæson 1 er på 10 episoder



FEAR THE WALKING DEAD
Sæson 3 har premiere 5. juni
Det er tid til at se frygten i øjnene, når den nye sæson af Fear the Walking Dead vender tilbage med alt, hvad det indbefatter af sultne zombier, familieuhygge og dommedagsstemning.
Den populære series hårdtprøvede hovedpersoner befinder sig nu på grænsen mellem USA og Mexico. I en verden af kaos skal de genopbygge samfundet og deres familier.
Madison er tilbage hos Travis, mens Alicia er nedbrudt efter at have dræbt Andres. Nick har som nyudråbt leder set Luciana blive angrebet af en amerikansk militsgruppe. Victor Strand genvinder sin styrke både fysisk og mentalt, og Ofelia får testet sit overlevelsesinstinkt i fangenskab.
Første del af sæson 3 er på 8 episoder, episode 1+2 har premiere 5. juni



THE GARDEN OF BRONZE
Sæson 1 har premiere 26. juni
The Garden of Bronze (originaltitel: El Jardín De Bronce) er baseret på Gustavo Malajovichs' bog af samme navn. Arkitekten Fabian Donau forsøger desperat at finde datteren, der er forsvundet uforklarligt og uden spor. På grund af manglende hjælp fra politiet tager Fabian sagen i egen hånd. Serien er gennemsyret af Buenos Aires-stemning, og byen spiller en lige så stor rolle i The Garden of Bronze som plottet. Serien er en originalproduktion fra HBO Latin America/Argentina.
Sæson 1 er på 10 episoder



POWER
Sæson 4 har premiere 26. juni
Magtkampe i club-miljøet, stofhandel og skurke er hovedingredienserne i serien Power, og tredje sæson sluttede med noget af en cliffhanger, hvor hovedpersonen Ghost (Omari Hardwick) endte i fængsel, anklaget for et (af de få) mord, han IKKE havde begået. I fjerde sæson må Ghost kæmpe både inde og ydre kampe; kan han blive til den mand, han ønsker at være, og kan han sejre over de fjender, der ikke kun går efter ham men også efter hans familie. Den kendte rapper 50 Cent står bag serien.
Sæson 4 er på 10 episoder



T.J. Miller: Meticulously Ridiculous Tour
Meticulously Ridiculous Tour har premiere 18. juni
Den amerikanske skuespiller og komiker Todd Joseph Miller, bedre kendt som T.J. Miller, har en af hovedrollerne som den legendariske Erlich Bachman i den populære tech-nørde-serie Silicon Valley. I dette stand-up show står han alene på scenen i Paramount Theatre i Denver. T.J. Miller: Meticulously Ridiculous Tour er den første HBO-special med T.J Miller. Den er produceret til HBO af Funny Or Die og executive produceret af T.J. Miller, Dave Becky, Mike Berkowitz, Anna Wenger og Betsy Koch, instrueret af Jeff Tomsic og skrevet af T.J. Miller.



Eksempler på nye film på HBO Nordic 1. juni
A FEW GOOD MEN
GHOSTBUSTERS
INSIDE MAN
INTO THE BLUE
MANDELA: LONG WALK TO FREEDOM
MARGOT AT THE WEDDING
MIAMI VICE
MUD
THE BONE COLLECTOR
THE MADNESS OF KING GEORGE
ROCKY-filmene
#252539
Snowfall – historien om crack i L.A.
Ny dramaserie fra skaberen af Boyz n the Hood om crack-epidemiens udbrud i Los Angeles.

I 80'erne faldt crack-sneen over Los Angeles, og grådighed, magtkampe og vold fulgte i kølvandet af stoffet, som kan skabe afhængighed ved første sug. Snowfall udspiller sig i tiden, hvor crack-kokainen kom til Los Angeles, og gennem en række skæbner på kollisionskurs ser vi, hvordan stoffet indtog samfundet, og de voldsomme konsekvenser det har.
Franklin Saint (Damson Idris) er ung, ambitiøs og vil gøre meget for at få magt, Gustavo “El Oso” Zapata (Sergio Peris-Mencheta) er en mexicansk bryder, som lander midt i en kriminel families magtkrig, Teddy McDonald (Carter Hudson) er en CIA-agent på flugt fra fortiden, der starter en farlig operation, og Lucia Villanueva (Emily Rios) er den selvsikre datter af en mexicansk forbryderkonge. FX-dramaet Snowfall er skabt af John Singleton (Boyz n the Hood), Eric Amadio og Dave Andron. Singleton, Amadio, Andron, Thomas Schlamme, Michael London og Trevor Engelson er executive producenter, Dave Andron er showrunner.

Snowfall er på 10 afsnit af 60 minutter. Serien får premiere 6. juli på HBO Nordic.
#252874
Nyt på HBO Nordic i juli og august 2017

Billede


KILLJOYS
1. juli, sæson 3 består af 10x60 min.
Gør dig klar til mere dramatisk, sjov og syret kamp i rummet med den nyeste sæson af Killjoys. I Quad, et planetarisk system på randen af ​​en blodig krig, forsøger en trio af dusørjægere at forblive upartiske. Det er ikke let, og trioen må forberede sig på kamp, konflikter og tragedier. På rollelisten ses Hannah John-Kamen, Aaron Ashmore, Luke Macfarlane, Patrick Garrow og Thom Allison. Alle tidligere sæsoner af Killjoys er tilgængelige fra 1. juli.


THE WORDS THAT BUILT AMERICA - dokumentar
5. juli
Independence Day bliver fejret i The Words that Built America, hvor der blandt andet bliver læst op fra Uafhængighedserklæringen. Instruktør og producer Alexandra Pelosi bringer mere end 100 læsere sammen, herunder alle levende amerikanske præsidenter og vicepræsidenter og en bred vifte af berømtheder: Kevin Bacon, Robert De Niro, Amerika Ferrera, Morgan Freeman, Samuel L. Jackson, Caitlyn Jenner, Julia Louis-Dreyfus, Rosie O'Donnell, Robert Redford, Meryl Streep med flere.


SNOWFALL
6. juli, sæson 1 består af 10x60 min.
Ny dramaserie fra John Singleton – skaberen af Boyz n the Hood om crack-epidemiens udbrud i Los Angeles. I 80'erne faldt crack-sneen over Los Angeles, og grådighed, magtkampe og vold fulgte i kølvandet af stoffet. Gennem en række skæbner på kollisionskurs ser vi, hvordan stoffet indtog samfundet. FX-dramaet er skabt af John Singleton, Eric Amadio og Dave Andron. Singleton, Amadio, Andron, Thomas Schlamme, Michael London og Trevor Engelson er producenter, og Dave Andron er showrunner.


PHARMACY ROAD
9. juli
Doping, kiksede cykelshorts og skandaler. Cykelsporten har haft en del udfordringer. Den fiktive Pharmacy Road "mockumentary" fra HBO giver et underholdende indblik i den skandaleramte sportsgren. Pharmacy Road er skrevet af Murray Miller (GIRLS) og instrueret af Jake Szymanski. Cast består af store navne som Julia Ormond, Kevin Bacon, Phylicia Rashad, Dolph Lundgren, Danny Glover, Freddie Highmore, Orlando Bloom og James Marsden med flere. Blandt cast er også en amerikaner, kendt for sin cykelkarriere og dopingskandale. Gæt hvem ...


WATAHA
Hele sæson 1 (6x60 min) er tilgængelig 15. juli
Wataha fortæller historien om mennesker på grænsen – statsgrænser, grænsen mellem rige og fattige, og grænsen for etiske dilemmaer og valg. Serien foregår i de polske Bieszczady-bjerge og handler om grænsevagter, der hver dag bliver testet både moralsk og fysisk. Den giver et sjældent indblik i, hvad der er på spil, når mennesker illegalt krydser grænsen. Historien begynder med et bombeangreb, hvor en fra grænsevagtenheden i Bieszczady-bjergene bliver dræbt, og kaptajn Rebrow (Leszek Lichota) forsøger at komme til bunds i angrebet. Serien er en HBO Original fra Polen, og den er instrueret af Michal Gazda og Kasia Adamik.


GAME OF THRONES 7
17. juli, sæson 7 består af 7x60 min.
Vinteren er over os med sæson 7 af Game of Thrones; Den mest populære serie i verden. Baseret på "A Song of Ice and Fire" af George R.R. Martin, er denne Emmy-vindende fantasy-serie en episk kamp om magt. Cast i den syvende sæson inkluderer Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Kit Harington, Sophie Turner og Maisie Williams. Kampen for jerntronen skærper til. Hvem ender i Jerntronen? Bliver The Night King den endelige vinder og vinteren uendelig ...

Er du forberedt? Glem ikke at se/gense sæson 1-6 af Game of Thrones.


BALLERS
24. juli, sæson 3 består af 10x30 min.
Vi befinder os i den glamourøse del af amerikansk fodbold, hvor den tidligere superstjerne Spencer Strasmore (Dwayne Johnson, der også er kendt for sit WWE-navn The Rock) har genopfundet sig selv som pengemand for en række topspillere. I sæson 3 er Dwayne Johnson og resten af ​​"Ballers" klar til at gøre det solbeskinnede Miami ekstra hot.
Ballers er skabt af Steve Levinson og produceret af Stephen Levinson, Mark Wahlberg, Dwayne Johnson mfl.


HELL ON WHEELS
Hele sæson 5 (7x60 min) er tilgængelig 24. juli
Cullen Bohannon (Anson Mount), en tidligere sydstatssoldat, følger sporet af en flok nordstatssoldater, der dræbte hans kone. Det bringer ham til byggeriet af den transkontinentale jernbane. Efter krigen i 1860'erne forbandt jernbanen øst med det stadig vilde vest. I sæson 5 ender Cullen i en californisk jernbaneby med tusindvis af kinesiske arbejdere; fremmede i sprog, kultur og traditioner. Cullen må lede tunnelen gennem Sierra Nevada-bjergene for at fuldføre jernbanen.
Dette er den sidste sæson i AMC-serien.


INSECURE
24. juli, sæson 2 består af 8x30 min.
Skuespillerne Issa Rae, Yvonne Orji, Jay Ellis og Lisa Joyce er omdrejningspunktet i den skarpe komedieserie, som sætter spot på venskabet mellem de to kvinder og deres hverdagsudfordringer. De forsøger at navigere i forskellige verdener og klare en endeløs række af ubehagelige, akavede og sjove situationer. Issa Ray har lovet, at "Vi kommer tilbage lykkeligere, stærkere, bedre og sejere end nogensinde" i sæson 2. Insecure er baseret på Raes webserie "Awkward Black Girl". Insecure er skabt af Issa Rae og Larry Wilmore og produceret af Issa Rae med flere.


ROOM 104
29. juli, sæson 1 består af 12x30 min.
Room 104 foregår, som titlen signalerer, på et hotelværelse på et helt almindeligt amerikansk motel. I serien følger vi de forskellige karakterer, der kommer forbi hotelværelset, og det er ikke så lidt, der foregår bag hoteldøren. På rollelisten ses blandt andre James Van Der Beek; især kendt for sin rolle som Dawson i Dawson's Creek, og Jay Duplass (Transparent). Jay er sammen med Mark Duplass skabere og producere på serien. De produktive brødre er kendt for at stå bag serier som Togetherness og Animals.


JUSTIFIED
Sæson 1-6 er tilgængelige 1. august
I western-serien Justified konfronterer US Marshal Raylan Givens (Timothy Olyphant) bøller med kugler og tør humor i Kentucky. FX-serien er baseret på Elmore Leonards Fire in the Hole og udviklet af Graham Yost. Graham Yost, Carl Beverly, Sarah Tiberman, Michael Dinner, Fred Golan, Dave Andron, Don Kurt og den nu afdøde Elmore Leonard er producenter.


GEORGE LOPEZ COMEDY SPECIAL
6. august
Forvent det uventede, når HBO-favorit George Lopez er tilbage med en ny comedy-special. Producenten og skuespilleren, kendt for Lopez Tonight, havde en svær opvækst, hvor han blev forladt af begge sine forældre. Den latinamerikanske komiker er ikke bange for at bruge sig selv og sin baggrund, når han joker på scenen. Det er sort humor, som også gør lidt ondt.


RAY DONOVAN
7. august, sæson 5 består af 12x60 min.
Den bedste "fixer" i Los Angeles er tilbage. Ray Donovan (Liev Schreiber) hjælper de rige og berømte i Los Angeles, så deres problemer forsvinder. Men Ray kunne have brug for hjælp til at løse sine egne problemer. De fleste af Rays problemer kan spores tilbage til hans far; en gangster, der efter 20 år i fængsel, dukker op hos Ray i Los Angeles og laver ballade. Liev Schreiber har sagt, at sæson 5 bliver ekstra hård for Ray, og Susan Sarandon er ny på rollelisten. Andre navne på rollelisten er Jon Voight, Eddie Marsan og Katherine Moennig. Showtime-serien Ray Donovan er skabt af Ann Biderman.


DIFFICULT PEOPLE
9. august, sæson 3 består af 10x30 min.
Julie og Billy hader næsten alt i verden; undtagen hinanden. De to venner er begge i 30'erne, bor i New York og drømmer om at bryde igennem som komikere. De er bitre, fordi deres personlige og professionelle liv ikke opfylder deres forventninger, og de lader deres frustrationer gå ud over alle omkring dem. De lander konstant i akavede situationer på grund af deres dårlige opførsel og brokkeri. Lucy Liu er ny i Hulu-serien i en tilbagevendende rolle som bogredaktør med succes og tvivlsom moral. Amy Poehler er producer.


PRÓFUGOS
Sæson 1-2 er tilgængelige 10. august
Fire mænd bliver flygtninge efter en mislykket narkotikahandel i Chile i den actionfyldte Prófugos, der er en HBO Latin America Original-serie. Vincente Ferragut (Nestor Cantillana) Tegui Gonzalez (Benjamín Vicuña), Oscar Salamanca (Francisco Reyes) og Mario Moreno (Luis Gnecco) er ansat til at transportere en forsendelse af kokain fra den bolivianske grænse til Chile. Da de leverer kokainen til køberne, går det galt, og de fire meget forskellige mænd må stå sammen for at overleve.


HAP AND LEONARD: MUCHO MOJO
Hele sæson 2 (6x60 min) er tilgængelig 19. august
De to taber-typer og venner Hap (James Purefoy) og Leonard (Michael K. Williams – kendt for sin rolle som Omar Little i The Wire) er forskellige som dag og nat. Hap er hvid militærnægter med svaghed for kvinder og glimt i øjet, og Leonard er homoseksuel Vietnam-veteran med heftigt temperament. Serien foregår i slut-80’ernes østlige Texas, og den er baseret på en roman af ​​Joe Lansdale. Hap and Leonard er skabt af Jim Mickle og Nick Damici.


DICE
21. august, sæson 2 består af 7x30 min.
The Diceman er tilbage og klar til at rulle... 25 år efter at have taget underholdningsverdenen med storm som den stride, macho-agtige The Diceman er Andrew Dice Clay ivrig efter at genvinde sin komedietrone. Men det er lettere sagt end gjort at være sej på scenen, når det sejler bag scenen. Her er der bøvl med kæresten, børn, gæld og alle livets forhindringer. Den sjove, semi-selvbiografiske Showtime-serie er skabt af Scot Armstrong. I hovedrollen (som sig selv) ses Andrew Dice Clay.


SURVIVOR’S REMORSE
21. august, sæson 4 består af 10x30 min.
Starz-serien Survivor's Remorse er en komedieserie om basketballstjernen Cam Calloway (Jessie T. Usher), der kommer fra "the hood", men han er heldig at underskrive en fed kontrakt i Atlanta og leve et velhavende liv sammen med sin familie. I den nye sæson har Cams succes utilsigtede konsekvenser, og fortiden indhenter ham. Sæsonen har gæstestjerner som Isaiah Washington, Vanessa Bell Calloway, Neal McDonough og DJ Khaled. Serien er skabt af Mike O'Malley.


Film
Film 1. juli
Jack Reacher
Blood Diamond
The Cell
Demolition Man
Eyes Wide Shut
Goodfellas
Magnolia
Mystic River
A Perfect World
Practical Magic
Syriana
The Informant
The Island
Training Day
V for Vendetta
Zodiak
Kill Bill: Volume 1
Kill Bill: Volume 2

Film 1. august
Fargo
Fistful of Dollars
Rain Man
The Thomas Crown Affair
Windtalkers
The Hunger Games
The Hunger Games: Catching Fire
Twilight-sagaen
#255395
Nyt på HBO Nordic i september 2017

Billede


THE DEUCE
11. september, sæson 1 består af 1x85 + 7x60 min.
The Deuce er skabt af George Pelecanos og David Simon (teamet bag hitserien The Wire) og har James Franco og Maggie Gyllenhaal i hovedrollerne. Temaet er pornoindustriens legalisering og storhedstid i New York fra begyndelsen af 1970'erne til midten af 80'erne. The Deuce er inspireret af virkelige personer; to tvillingebrødre, der blev involveret i mafiaen og pornoindustrien, og James Franco spiller begge brødre. Maggie Gyllenhaal er medproducent og co-star som den selvstændige prostituerede Candy. Visuelt er The Deuce inspireret af 70'er-film som Shaft, The French Connection og Taxi Driver.

FEAR THE WALKING DEAD
11. september, sæson 3 B består af 8x60 min.
Anden halvdel af Fear the Walking Dead sæson tre "bliver mørkere og blodigere, end jeg tror, vi har set det før" lover showrunner Dave Erickson. De overlevende ankommer til den amerikanske grænse for at undslippe de mange farer i Mexico. På grund af en (skrøbelig) våbenhvile må tidligere fjender finde en måde at overleve på sammen. Men der er spændinger i luften på Broke Jaw Ranch, hvor ressourcer er knappe, og de levende døde nærmer sig. AMC-hitserien er produceret af Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero og David Alpert. Der kommer en fjerde sæson af Fear the Walking Dead.

THE MINDY PROJECT
13. september, sæson 6 består af 10x30 min.
Hun er sjov, utålmodig og altid på jagt efter kærligheden i New York, hvilket er noget nær umuligt at finde: Mindy Lahiri (Mindy Kaling) er tilbage i den sidste sæson af komedieserien The Mindy Project. Her er fokus på Mindys nye ægteskab og spørgsmål om, hvorvidt hun har truffet den rigtige beslutning eller ej. Den Emmy Award-nominerede skuespiller, bestsellerforfatter og producent Mindy Kaling (The Office) har lovet, at der bliver et gensyn med favorit-co-stars som Duplass-brødrene og Chris Messina som Mindys ven/crush Danny.

THE WALKING DEAD
15. september, sæson 6 består af 16x60 min.
I sjette sæson af kultklassikeren The Walking Dead forsøger lederen Rick at føre Alexandria-gruppen sikkert igennem en række kriser, herunder truslen om angreb fra en stor gruppe levende døde og de uhyggelige "Wolves". Den post-apokalyptiske horror-tv-serie er udviklet af Frank Darabont og baseret på grafiske romaner af samme navn af Robert Kirkman. Serien er instrueret af Greg Nicotero og skrevet og udviklet af Frank Darabont og Robert Kirkman. Blandt hovedrollerne er Norman Reedus, Andrew Lincoln og Steven Yeun. Alle episoder kan ses på premieredagen.

BETTER THINGS
15. september, sæson 2 består af 10x30 min.
FX-serien Better Things er centreret om Pamela Adlon (Californication) i hendes Emmy-nominerede, semi-selvbiografiske rolle som Sam Fox, en hårdtarbejdende skuespiller og enlig mor, der forsøger at opdrage sine tre døtre (Mikey Madison, Olivia Edward og Hannah Alligood) i Los Angeles. Sam kæmper med karriere og familie og har sin helt egen skæve måde at håndtere tingene på. I denne sæson er der udfordringer med både Sams og teenagedatterens dating-liv. Som altid er Sam klar med en skarp bemærkning og et tvivlsomt råd. Adlon har instrueret alle 10 episoder i sæson 2, som er skrevet af Adlon og Louis C.K.

VICE PRINCIPALS
18. september, sæson 2 består af 9x30 min.
Komedieserien Vice Principals foregår på North Jackson High School, hvor et nyt semester bringer masser af ændringer. Neal Gamby og Lee Russell er ved at lære, at det er svært at opnå en magtfuld position, men at det er endnu sværere at holde fast i den. Danny McBride (Gamby) og Walton Goggins (Russell) har hovedrollerne i anden del af HBO's komedieserie, der er skabt af McBride og Jody Hill og instrueret af David Gordon Green. McBride

INTO THE BADLANDS
20. september, sæson 2 består af 10X60 min.
Alliancer er brudt og venskaber forrådt i anden sæson af AMC-serien Into the Badlands. Serien, der handler om et feudalt samfund (Badlands), som er opstået efter civilisationens undergang, byder på mange flotte kampsportsscener. Sunny (Daniel Wu) og M.K. (Aramis Knight) er langt fra hinanden, og Sunny er fast besluttet på at finde sin familie; også hvis det koster ham livet. Nick Frost er gæstestjerne som den tilbagevendende karakter Bajie, "en mand med tvivlsom moral og en usandsynlig ny allieret til Sunny." Alle episoder kan ses på premieredagen.

MIKE JUDGE PRESENTS: TALES FROM THE TOUR BUS
23. september, sæson 1 består af 8x30 min.
Beavis & Butt-head- og King of the Hill-skaberen Mike Judge står bag den nye serie Mike Judge Presents: Tales From The Tour Bus, en animeret komedieserie om de mest farverige countrymusikere. Co-skabt af Judge, Richard Mullins og medforfatter Dub Cornett. Mullins har produceret, Judge og Cornett er executive producere sammen med Bob Engelman (The Mask), som er co-executive producer.

CLINICA DE MIGRANTES: LIFE, LIBERTY AND THE PURSUIT OF HAPPINESS
26. september
Dokumentaren er et portræt af en sundhedsklinik drevet af frivillige, der behandler illegale immigranter uden forsikring, hvoraf mange har forladt deres familier for at komme til Amerika, hvor de udfører udmattende, lavtlønnet arbejde. Dokumentaren giver et sjældent indblik i de udsatte immigranters situation og klinikens forsøg på at hjælpe. Instrueret af Max Pozdorovkin (HBO's Pussy Riot: A Punk Prayer).

Film:
1. september:
(Danske film)
Den skaldede frisør
Efter bryllupet
En kongelig affære
Hævnen
Jagten

Dear John
Divergent
Kon-Tiki
Hodejegerne
Man on a Ledge
Max Manus
Memento
Now You See Me
The Perks of Being a Wallflower
Pionér
Prisoners
Red
Red 2
Remember Me
Warm Bodies

8. september:
Jack Reacher

30. september:
The Karate Kid
Men In Black 3
#257547
Nyt på HBO Nordic i oktober 2017

Billede


CURB YOUR ENTHUSIASM
2. oktober, sæson 9, 10 x 30 min.
Larry David (medforfatter til Seinfeld) er tilbage som underholdende parodi på sig selv i den prisvindende komedieserie Curb Your Enthusiasm. I den nye sæson er der gensyn med Cheryl Hines som Cheryl, Jeff Garlin som Jeff, Susie Essman som Susie og J.B. Smoove som Leon og serieveteranerne Richard Lewis, Bob Einstein, Ted Danson og Mary Steenburgen. Andre navne på rollelisten i denne sæson er Elizabeth Banks, Ed Begley Jr., Carrie Brownstein, Bryan Cranston, Lauren Graham, Jimmy Kimmel, Nick Offerman, Nasim Pedrad og Elizabeth Perkins. Sæsonen er instrueret af Jeff Schaffer, Larry Charles, Robert B. Weide, Jessie Nelson og Bryan Gordon.


THE SECRET LIFE OF COUPLES
2. oktober, sæson 1, 12 x 60 min.
The Secret Life of Couples (originaltitel A Vida Secreta dos Casais) fra HBO Latinamerika/Brasilien er skabt af Bruna Lombardi og Kim Riccelli. I centrum er sexolog og terapeut Sofia Prado (Bruna Lombardi). Sofia har succes som leder af et tantrainstitut, som tilbyder alternativ terapi til par, men Sofia er selv følelsesmæssigt ude a balance. På rollelisten ses også Paulo Gorgulho og Virginia Cavendish.


THE BUSINESS
5. oktober, sæson 1-3, 39 x 60 min.
The Business (originaltitel O Negócio) er en originalserie fra HBO Latinamerika/Brasilien. Karin, Magali og Luna er call girls, som beslutter sig for at kombinere marketingsstrategi med verdens ældste profession. De tre kvinder starter en VIP-escort-virksomhed rettet målrettet den glamourøse overklasse i Sao Paulo. De har hver især helt forskellige grunde til at satse på escort-virksomheden og stå sammen i forsøget på at nå deres mål. I hovedrollerne ses Rafaela Mandelli, Juliana Schalch og Michelle Batista.


SR. ÁVILA
5. oktober, sæson 1-3, 33 x 60 min.
Sr. Ávila er en originalserie fra HBO Latinamerika/Mexico. En familiefar lever et udfordrende dobbeltliv som lejemorder. Venner og familie tror, at han arbejder i forsikringsbranchen men i al hemmelighed lever han af at dræbe. Det er et job, hvor hovedpersonen må stå ansigt til ansigt med sine indre dæmoner og skal foretage svære valg. På rollelisten ses Tony Dalton, Carlos Aragón og Camila Selser.


SPIELBERG
8. oktober, HBO-dokumentar, 143 min.
En af verdens største filmskabere, Steven Spielberg, åbner op om sin imponerende karriere i denne eksklusive HBO-dokumentar. Den prisvindende dokumentarist Susan Lacy kommer i dybden med Spielbergs omfattende filmkarriere og viser, hvordan det hænger sammen med privatpersonen Steven Spielberg. Lacy tager udgangspunkt i mere end 30 timers interview med den berømte instruktør, som deler ud af bittersøde barndomsminder, en livslang filmglæde, de tidlige erfaringer i branchen og de store succesoplevelser. Mere end 80 personer deltager i dokumentaren, lige fra skuespiller-celebs til respekterede branchefolk.


SUPERGIRL
10. oktober, sæson 3, 22 x 60 min.
Kara har haft en beskyttet opvækst hos sin adoptivfamilie, hvor hun lærte at skjule sine overnaturlige evner, som hun deler med sin mere berømte fætter Superman. Kara har brugt så mange år på at prøve at passe ind, at hun har glemt, hvordan det er at være noget særligt. Det ændrer sig, da hun beslutter sig for at stå ved sine superkræfter. På rollelisten ses Melissa Benoist, Mehcad Brooks, Calista Flockhart. Erica Durance, kendt som Lois Lane i Smallville, har en rolle i den nye sæson.


THE SHANNARA CHRONICLES
12. oktober, sæson 2, 10 x 60 min.
Der er kaos i De fire lande i anden sæson af den populære fantasy-serie. Organisationen The Crimson er på jagt efter alle udøvere af magi. Wil, som sørger over tabet af Amberle og adskillelsen fra Eretria, har droppet magien og er blevet healer i stedet. Men da en mystisk kvinde redder Wil fra Crimson, må han stå ved sine evner. Serien er baseret på Terry Brooks' bestseller-fantasy-serie. På rollelisten ses Austin Butler (Wil), Ivana Baquero (Eretria) og Manu Bennett (Allanon).


WATAHA
15. oktober, sæson 2, 6 x 60 min.
Anden sæson af den polske thrillerserie fra HBO Europe. I de øde bjerge nær grænsen mellem Polen og Ukraine, følger vi en gruppe grænsevagter specialiseret i at forhindre trafficking. I anden sæson arbejder grænsevagterne under et enormt pres, da flere forsøger at krydse græsen illegalt. Lederen Markowski (Andrzej Zieliński) kæmper med fortiden, men han styrer vagtteamet med hård hånd. De får ekstra at se til, da et mord bliver begået i området. I skovene gemmer den eftersøgte Rebrow (Leszek Lichota) sig, men en dag opdager den illegale immigrant Alsu (Anna Donchenko) hans gemmested.


WHITE FAMOUS
16. oktober, sæson 1, 10 x 30 min.
I White Famous spiller Jay Pharoah den talentfulde unge komiker Floyd Mooney. I takt med, at han bliver mere og mere berømt, bliver det sværere at fastholde respekten fra de afroamerikanske fans, der synes, at han sælger ud. Serien er baseret på Jamie Foxx’s tidlige erfaringer med underholdningsbranchen. White Famous er en co-production mellem Lionsgate Television og Showtime og et samarbejde mellem manusforfatter og showrunner Tom Kapinos (Californication) og Jamie Foxx, som er producer og har en tilbagevendende rolle.


BERLIN STATION
16. oktober, sæson 2, 9 x 60 min.
I første sæson af agentdramaet Berlin Station med Richard Armitage, Rhys Ifans, Richard Jenkins, Michelle Forbes og Leland Orser, blev et CIA-kontor involveret i en sag med en berygtet whistleblower, og det havde store konsekvenser for alle involverede parter. I anden sæson spiller Ashley Judd ny chef, som ankommer til Berlin for at få styr på kontoret. Paramount/Epix-serien foregår i Berlin, men enkelte scener i den nye sæson er optaget i Bergen i Norge.


LOUDERMILK
18. oktober, sæson 1, 10 x 30 min.
Peter Farrelly (stod bag hitkomedierne Dum og dummere og Vild med Mary) og den prisvindende Bobby Mort (The Colbert Report) er det stærke team, som har skabt den nye serie Loudermilk. Ron Livingston (Jack Berger i Sex and the City) spiller den tidligere alkoholiker og misbrugskonsulent, der har det med at blive uvenner med alle. Sam Loudermilk har fået styr på sit alkoholproblem, men alt andet sejler i hans liv. Will Sasso, Laura Mennel, Anja Savcic, Toby Levins, Mark Brandon og Timothy Webber er blandt de medvirkende. Jonathan Schwartz har produceret, og Peter Farrelly har instrueret alle 10 epsioder.


GRAVES
23. oktober, sæson 2, 10 x 30 min.
Nick Nolte spiller ekspræsidenten, som forsøger at rette op på de fejl, der blev begået under hans tid som præsident. I anden sæson af Lionsgate/Epix-serien forsøger Richard Graves at finde frem til den mand, han var, før han blev præsident. Den indre rejse hænger sammen med, at Graves er blevet bedstefar og overraskende omstændigheder omkring sønnen (Chris Lowell). Samtidig forsøger Graves' kone (Sela Ward) sig med en politisk karriere. Matt Long (Mad Men, Private Practice) og Lauren Weedman (Hung, Looking) har tilbagevendende roller i sæsonen.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12