Debat af streamingtjenester, priser, indhold og kvalitet. F.eks. Netflix, HBO, TV2 Play, Viaplay, iTunes m.fl.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#250979
Nyt på Amazon i maj 2017

Billede


American Gods
D. 1. maj bliver American Gods tilgængelig på Amazon Prime Video. Serien er baseret på den prisvindende novelle af Neil Gaiman. I American Gods spiller Ricky Whittle Shadow Moon, Ian McShane Mr. Wednesday, og Emily Browning Shadow’s wife, Laura Moon. Da Shadow Moon bliver løsladt fra fængslet, møder han den mystiske Mr. Wednesday, og det trækker op til uvejr i horisonten. Et uvejr, der vil ændre hele hans liv. Fortabt og ulykkelig efter hans kones død, og ansat som Mr. Wednesdays bodyguard, befinder Shadow sig i centrum af en verden, han kæmper for at forstå. En skjult verden, hvor magi er virkelighed, og hvor gamle guder frygter for at blive overflødiggjort og miste magten til de nye guder. Mr. Wednesday forsøger at opbygge en koalition af gamle guder for at forsvare deres eksistens i det nye Amerika og genvinde noget af den indflydelse, de har mistet.
American Gods vil fra lanceringen være tilgængelig med undertekster og dubbing på engelsk, fransk, spansk, italiensk og portugisisk.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=OtqM_7q3aVc


Patriot
D. 5. maj bliver Patriot tilgængelig på Prime Video. I serien følger vi efterretningsofficer, John Tavners (Michael Dorman, Wonderland) komplicerede liv. Hans opgave består i at forhindre Iran i at bruge atomkraft. Det kræver, at han afstår fra alle sikkerhedsforanstaltninger og går undercover som en middelklasse industrimedarbejder hos et rørfirma i det midtvestlige USA. En kamp mod PTSD, statens inkompetence og det vanskelige i at vedligeholde sit job skaber en kædereaktion af fiaskoer, der sætter Tavners mission over styr. Patriot handler om de mindre kendte og uglamourøse aspekter af livet som en efterretningsofficer, der går undercover med et arbejde, som ofte placerer John i uholdbare situationer, hvor han er tvunget til at vælge mellem dårlige løsninger. En plan, der optrævles og falder fra hinanden, og et forsøg på at skjule denne optrævling forårsager problemer, der kun komplicerer det hele yderligere.


I Love Dick
D. 13. maj bliver I Love Dick tilgængelig på Amazon Prime Video. Serien er inspireret af kultbogen I Love Dick. Bogen er refereret til som “den vigtigste bog om mænd og kvinder skrevet i dette århundrede" (Emily Gould, The Guardian). Serien finder sted i det farverige og intellektuelle samfund Marfa, Texas. Chris (Kathryn Hahn, Transparent) og Sylvere (Griffin Dunne, Dallas Buyers Club), rejser til Marfa, fordi Sylvere bliver tildelt et stipendium til færdiggørelse af sin bog om Holocaust. Da de møder Dick (Kevin Bacon, The Following), håner han deres fantasier og omvender deres syn på kærlighed og monogami. I sin udforskning af kvindelighed og fortælleteknik om kærlighed og lyst, kortlægger I Love Dick evolutionen bag et ægteskab, skabelsen af en kunstner og forkyndelsen af en forfatter ved navn, Dick.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=N7m8Xu2iwOk


The Tick
D. 25. august bliver The Tick lanceret på Amazon Prime Video. I en verden, hvor superhelte har været virkelige i årtier, indser en revisor med ingen beføjelser, at byen er ejet af en super skurk. Da hankæmper for at afdække sammensværgelsen, falder han i samme liga med en underlig og blå superhelt.
#251594
Le Mans: Racing is Everything får premiere d. 9. juni
Amazon Original Series ’Le Mans: Racing is Everything’ får premiere fredag d. 9. juni på Amazon Prime Video. Serien er produceret af det London-baserede produktionsselskab New Black Films, og handler om ”the Mount Everest of Motorsports”. Også kendt som det barske, non-stop 24-timers motorløb, der har fundet sted årligt i Le Mans, Frankrig siden 1923.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=mo4L6mfrRTs

Le Mans: Racing is Everyting giver hidtil uset adgang til hele det 24-timer lange løb, og dykker ned i det legendariske ræs og dets generationer af racerkører. I Le Mans: Racing is Everything følger vi historiske teams fra Porsche, Audi, Nissan, Toyota og Aston Martin Rebellions fra bilerne bliver lavet til de konkurrerer i en af de mest velbesøgte sportsbegivenheder i verden. I serien møder vi desuden udvalgte Le Mans-deltagere. Mød bl.a. den australske Formel-1 legende Mark Webber, den tyske tredobbelte Le Mans champion André Lotterer, Nico Prost, som er søn af den legendariske Formel-1 kører Alain Prost, og den engelske teenage gamer, Jann Mardenborough, som i en alder af 19 fik en plads på Team Nissan efter at have vundet en e-sportskonkurrence i racerløb.
#251598
Der kom også lige den her ind i indbakken.

’American Gods’ får endnu en sæson
Amazon meddeler, at der kommer en anden sæson af den anerkendte Amazon Original Series ’American Gods’, som fik premiere d. 1. maj i år.

I første sæson oplever seerne en begyndende krig mellem de gamle og nye guder. De traditionelle, gamle guder med mytologiske rødder fra hele verden, frygter ligegyldighed i takt med, at deres følgere dør eller bliver forført af pengene, teknologien og berømtheden, som de nye guder kan tilbyde. American Gods er baseret på den prisvindende roman af Neil Gaiman.
#251636
Visning af UHD indhold er også meget vilkårligt på mit 2014 Samsung tv. Som regel vises kun 4-5 serier ad gangen, så jeg sørger for at tilføje dem til min favoritliste efterhånden som de dukker op. Senest dukkede The Grand Tour langt om længe op i forgårs.
#251653
MortenRa skrev:Jeg kan desværre ikke se American gods på mit LG TV trods amazon abonnement - den serie er ikke tilgængelig - er det kun mig eller har andre lignende problem?
Mærkeligt. American Gods er fint tilgængelig på mit Sony Android tv.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15