Har du spørgsmål eller kommentarer til vores anmeldelser, kan du finde en tråd for hvert anmeldt produkt her.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#251381
Anmeldelsen af Panasonic EX700 er online. Det er en 4K LCD-skærm i den nedre mellemklasse. Den har også Firefox OS (under nyt navn) og på papiret HDR.
Find testen her: http://www.flatpanels.dk/test.php?subac ... 1494309399

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller tilføjelser, kan de placeres her i tråden og vi skal prøve at vende tilbage på dem.

God fornøjelse med læsningen.
#251392
Håber der kommer en test af ex780 den ser noget mere interessant ud. Kunne godt ligne den og Sonys xe9005 som skal kæmpe om titlen som bedste upper midrange tv i år, nu når Samsung har valgt at nedgradere fra ks til mu.
#251420
KimKaos skrev:Fin anmeldelse - det overrasker mig dog en del at Samsung tilsyneladende er blevet så meget bedre i det segment og til en væsentlig lavere pris - i det mindste når det kommer til tilbud, hvor man ofte kan få et 8005 smidt i nakken.
Ja, når tilbuddene begynder at rulle henover året får man ofte rigtig meget billede for pengene med Samsungs 7 og 8-serier.

EX700 synes jeg ligger fornuftigt prismæssigt pt. når man tænker på, at det er opstart og den sælges til omkring vejl. pris. Lad os håbe, at Panasonic følger med ned i pris, når konkurrencen intensiveres henover året.