Debat og råd om TV-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærme

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Af Integra
#250625
Hejsa

Jeg er på udkig efter et nyt tv, da mit nuværende Panasonic plasma desværre ikke er så pænt, hvis det skal hænge på væggen.

Min kone og jeg har for et års tid siden opsagt vores tv-pakke og ser nu udelukkende tv via vores Apple Tv 4, hvor vi ser DR, TV2, Netflix og HBO. Vi har ikke nogen DVD eller Blueray afspiller, så alt vores indhold bliver streamed. Lyden går igennem vores Sonos soundbar.

Mit spørgsmål er, nu hvor alt vores indhold bliver streamed via diverse tjenester (Hvilket jeg formoder koster på kvaliteten) og tv'ets lyd er underordnet, da vi bruger Sonos, kan det så betale sig at købe et dyrt TV? Vi kommer vel næppe på nogen måde til at udnytte UHD, 4K og hvad det nu alt hedder.

PÅ forhånd tak for svar.
Af mbm
#250626
alle nye TV i dag er 4K, så med mindre du køber noget brugt er 4K standard.... men det siger ikke meget om TVét kvalitet.
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#250628
Billedkvaliteten følger ofte model-nummeret på TV'et, så de billige modeller vil have et dårligere billede end de dyre. Der er undtagelser, men man skal typisk op i "mellemsegmentet" for at få hvad vi vil kategorisere som "god billedkvalitet". Det betyder dog også, at du da vil skulle betale for en masse du ikke har brug for, da de større modeller også har flere features.

Lige pt. er det bedste value-for-money i mellemsegmentet nok Samsung KS7005, som fås til fornuftige priser - indtil den udgår af markedet lige om lidt.
Af PeterD
#250633
Torben Rasmussen skrev:Billedkvaliteten følger ofte model-nummeret på TV'et, så de billige modeller vil have et dårligere billede end de dyre. Der er undtagelser, men man skal typisk op i "mellemsegmentet" for at få hvad vi vil kategorisere som "god billedkvalitet". Det betyder dog også, at du da vil skulle betale for en masse du ikke har brug for, da de større modeller også har flere features.

Lige pt. er det bedste value-for-money i mellemsegmentet nok Samsung KS7005, som fås til fornuftige priser - indtil den udgår af markedet lige om lidt.
Måske...Men når det så er sagt, koster et 50" Panasonic DX700, 6900 Kr hos Power..Hvis man kan "nøjes" med 5" mindre..

https://www.power.dk/tv-og-billede/flad ... ricerunner

Hvor et 55" KS7005 ligger på 7777 Kr.

Der er også KS8005 som dog er dyrere..og ser vi på ren billedkvalitet kommer Sonys XD93 i spil til omkring de 10K.

Topanbefaling her på siden:

http://www.flatpanels.dk/test.php?subac ... 1461821211

8/10: http://www.hdtvtest.co.uk/news/kd65xd93 ... 034267.htm

Highly Recommended: https://www.avforums.com/review/sony-kd ... view.12267

Dog er hverken Elgiganten eller Power vilde med skærmen, da de foretrækker at sælge andre mærker..