Debat af TV-lydsystemer, soundbarer, surround og Hi-Fi, når lydoplevelsen skal løftes

Redaktør: Moderatorer

#243751
Nu kigger jeg også lige med på tråden, da jeg også selv er på udkig efter noget bedre lyd end hvad jeg har.
Lige nu har jeg en Sony HT-ST3 Soundbar og jeg vil gerne op i noget surround. Lige nu er jeg i en lejlighed hvor stuen er ca. 20 kvm.
Jeg skal bruge det til mest film, og så flow tv og spil.
Jeg kiggede først på denne fra HIFI klubben
https://www.hifiklubben.dk/tv-og-hjemme ... hjemmebio/

men så blev der skrevet at Onkyo HT-S7805 også var et godt bud. Er der nogen som ved om der er kæmpe forskel på de 2 sæt og hvor stor forskel det vil være at gå fra denne soundbar og til disse surround sæt?

Som i nok kan høre er jeg ikke nogen HIFI nørd og vil ikke bruge 15.000 kr eller op, efter højtalere for det har jeg simpelthen ikke råd til :)
Af esef
#243785
Så er det blevet offentliggjort at DN1080 har Atmos og DTS-X. Det bliver spændende.
https://www.cnet.com/products/sony-str-dn1080/preview/

Prisen angives til 8500 SEK (ca 6630 DKK) hvilket tilsyneladende er op imod 1000 SEK mere end forgængeren kostede ved lancering. Det er lidt ærgerligt når der virker til at være ganske få forbedringer i forhold til sidste år, ud over Atmos/DTS:X
http://www.mynewsdesk.com/se/sony-sveri ... ud-1713688
Af bullerfnis
#246160
Jeg har Dali Zensor 3x2 og 2x1 og en center.. Samt en Dali sub (kan ikke huske hvilken, men den der matcher de andre højtalere)

Det er købt brugt løbende, vil jeg helt klar anbefale hvis du leder efter et "billigt" surround :)

Og så har jeg en Pioneer VSX-828 surround, men ville nok købe en Onkyo eller lign istedet for, eller måske den Sony som bliver anbefaldet også.. De er TIT på tilbud, ellers køb en brugt også.

Højtalere kan fint købes brugt...

Istedet for at købe nyt der er for "ringe" :)

Mit er ikke dyrt, men syntes det er fint til film og lign :)
Af bromberg
#246165
Jeg er meget enig med bullerfnis. Jeg har selv haft et 5.1 system med 4x zensor 1 og en zensor vokal. De kostede mig 3000kr.
MEN med et atmos setup kræves der minimum 7 højtalere og så begynder dit budget at halte. Det gør det især fordi du har svært ved at finde en receiver til under 5000kr med atmos og DTS x.

Mit råd er at starte med eks en zensor 1 pakke og en center. Du må ikke "nøjes" med en subwoofer, da den virkelig er den der kan give dig de fede film oplevelser. Et fif her skal gå på en brugt xtz eller svs her får du absolut meget lyd for pengene.
En xtz 10.16 har jeg selv tidligere købt brugt for 1000kr (det var billigt), men for 2000kr skulle du også kunne finde en.
Personligt syntes jeg dog svs levere en bedre lyd.