Har du spørgsmål eller kommentarer til vores anmeldelser, kan du finde en tråd for hvert anmeldt produkt her.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Af Otto J
#168059
Jeg kan huske forkert, så må I tilgive mig, men jeg mindes sidst jeg havde et B&O tv i fingrene at man netop kun kunne justere skarphed på SD kilder, ikke på HD kilder. Ved ikke om det er det samme på Beoplay.
Af PeterD
#168561
Det kan godt være det bare er mig, men alligevel sjovt at FP har lavet så meget branding/omtale (se bannere på siden her) af skærmen...

Kan ikke lade være med at tænke på at der er fordi det er produceret i Danmark....?

Lade det være sagt med det samme. Jeg er ligeglad hvor skærmen er designet/produceret så længe billede og samlekvaliteten er i orden (læs: det bedste) og hvis jeg er med til at der går danske arbejdspladser tabt, kan jeg kun sige. I DON'T CARE!

Håber ikke i bliver ligesom de tyske bilblade som KUN favoriserer tyske mærker..typisk vw og audi...fordi det er designet og produceret i landet..
Af Otto J
#168581
PeterD skrev:Det kan godt være det bare er mig, men alligevel sjovt at FP har lavet så meget branding/omtale (se bannere på siden her) af skærmen...

Kan ikke lade være med at tænke på at der er fordi det er produceret i Danmark....?

Lade det være sagt med det samme. Jeg er ligeglad hvor skærmen er designet/produceret så længe billede og samlekvaliteten er i orden (læs: det bedste) og hvis jeg er med til at der går danske arbejdspladser tabt, kan jeg kun sige. I DON'T CARE!

Håber ikke i bliver ligesom de tyske bilblade som KUN favoriserer tyske mærker..typisk vw og audi...fordi det er designet og produceret i landet..
Bannerne er jo købte reklamer. Omtalen generelt synes jeg ikke har været mere massiv end så mange andre interessante nyheder. Produktet er interessant for brugerne, blandt andet fordi det er produceret i Danmark, har den historie den har, og står hos rigtigt, rigtigt mange forhandlere landet over. Derfor er det kun naturligt at Flatpanels har en relativt solid omtale af den.

Det jeg finder mere "sjovt" er at denne form for kritik opstår _hver_ gang et bestemt brand fylder 3 ud af de øverste 5 nyheder på et site, straks kommer konspirationerne frem. Siderne dækker jo bare de ting folk vil læse om, og danskere vil primært gerne læse om de produkter de rent faktisk ser i butikkerne.
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#168584
Hvad er det for nogle bannere du har noget imod? Vores eget roterende banner i toppen skiftes løbende ud med de mest populære nyheder og artikler og B&O har på ingen måde fået mere plads end andre. Hvis du hentyder til Goofgle-reklamerne, så har vi ikke indflydelse på hvad de viser. Hvis du ser Beoplay reklamer dér så er det faktisk din egen skyld idet de tilpasser sig dit eget Google-fodspor.
Af PeterD
#168587
Hej Torben.

Det er så fint i svarer tilbage på en konstruktiv måde. Tak for det og tak for et godt forum hvor man kan debattere på et højt sagligt/fagligt niveau.

Ja du har ret. Banneret skifter løbende og måske var jeg lidt for hurtig på send tasten, og til Otto: Måske lidt hård kritik fra min side, men det skulle bare ud, da jeg undrede mig over de mange artikler om skærmen op til lanceringen som for mig lød som en slet skjult promotion og lige lovlig meget ros efter min smag endda før man havde testet skærmen...Beklager hvis jeg har fået den opfattelse......

Men når den nu står i rigtig mange butikker landet over, kunne det være interessant at lave en sammenligningstest med andre 32" i den prisklasse. Loewe måske... Ved så ikke om det ville være relevant.

PS. Det er nok ikke i den prisklasse hvor jeg ville ligge mine penge når der skal skiftes tv...
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#168590
At skulle indsamle flere 32" modeller for at måle dem mod Beoplay virker i min mening endnu mere promoverede end de bannere du først kritiserede? Vi tester gerne Loewe hvis de vil sende os et TV, men vi giver os ikke til at indsamle en bunke 32" modeller alene for at se hvordan Beoplay er i sammenligning. Vi er altid lydhøre overfor forslag til nye tests, men der må gerne være en reel interesse for produktet og ikke blot et ønske om at se om B&O kan slå konkurrenterne.

Alle TV vurderes i øvrigt efter samme præmisser, så når vi skriver, at Beoplay ikke er ultimativ topklasse på billedsiden, så er det vurderet på en absolut skala, hvor alle de øvrige tests også passer ind. Der gives ikke særbehandling på dén front.
Brugeravatar
Af rhino (DK)
#169772
Tak for en grundig anmeldelse og spændende læsning som altid....

Men jeg kunne godt tænke mig at høre hvad i siger til billedkvaliteten hvis i samligner med Beovision 8-40.... Jeg ved dog godt det er små 3 år siden i anmeldte det tv.... men dengang husker jeg billedkvaliteten som værende tæt mellem BV8 & BV10....

Der er måske ikke sket det store på billedfronten siden? udviklingen har mest været koncentreret omkring Smart tv og 3D samt tynde skærme....
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#169796
Min oplevelse er, at BV8 er foran.
Brugeravatar
Af rhino (DK)
#169804
Oki.

Må indrømme jeg havde troet at det nye BeoPlay tv ville være meget bedre på billedsiden end vores bv8-40. Især fordi det er en helt ny ultra stærk billedmotor som sidder i d
BeoPlay.

Men jeg er stadigvæk rigtig glad for vores bv8 så det er slet ikke uskiftningsmodent endnu. Og indfrier alle mine forventninger til billed og lyd kvalitet....

Håber dog stadig på B&O får succes med deres nye satsning
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#169811
Jeg synes personligt ikke at billedmotoren i V1 imponerer ift. BV8 og BV10, men logisk set, så burde de heller ikke levere et produkt, der kan hamle op med deres main brand til en lavere pris.
Brugeravatar
Af rhino (DK)
#169814
Nej det errigtigt... Men horden lokale forhandler var det bare noget af det som der blev lagt vægt på til præsentationen. Billedkvaliteten har vi alm mennesker jo ikke helt mulighed for at vurderer.... Dog så den Floyd om end med mere knald på farver og kontrast.... Er det også jeres opfattelse....?

Lydmæssigt kan det bestemt ikke hamle op med bv8 som jeg også mener spiller med mere fylde end bv10.
Af PeterD
#170375
Jeg kunne godt "pakke det ind" men hvor ikke bare sige det ligeud:

Hvornår kommer der flere test under "anmeldelser" på forsiden, så I ikke har B&O skærmen på forsiden..

Jeg er snart træt af at kigge på dette "ikke-så-kønne" tv... 8)

Ja Ja, ved godt det er sommerferie osv, men glæder mig over hver gang i laver en ny gennemarbejdet test af diverse skærme... :)
Af PeterD
#171234
Egentlig underligt at det STADIG ligger på forsiden, men der er åbenbart nogle hos Flatpanels.dk som elsker dette grimme tv eller får penge fra B&O for at have det på forsiden. Gør I hvad I kan for at promote det nok?.....(Just Kidding!!)

Er det stadig agurketid??

Er der virkelig ingen andre skærme på testbænken i øjeblikket O_O
Af PerT
#175422
Har købt nyt Beoplay V1 fjernsyn og har to ting, som driller.

1. Når jeg tilslutter Mac'en med HDMI vises film osv. fint på TV'et, men lyden afspilles fra computeren - og ikke TV'et. Jeg har brugt samme stik med mit tidligere Sony TV og der har lyden altid spillet fra TV'et, så jeg gætter på, at det er en indstilling på Beoplay V1??

2. TV'et slukker/crasher eller går på standby ret ofte. Jeg har slået alt automatisk standby fra i Menuen under sparetilstand, så det er det som er problemet - har I hørt eller oplevet det selv??... kan det være en software opdatering, som er svaret?


Håber at I kan hjælpe :)