Debat af mediebokse, mediestreamer og mediecentre. Platforme, apps, streaming.
Af ole.kristensen
#244681 Hej

Håber nogle af jer, kan lede mig på rette vej.

Bor i udlandet og vil gerne have et media center, hvor jeg kan tilslutte med HDMI til tv og installere en en vpn forbindelse. Kan læse mange nævner Shields, men mener også der er begrænsning af apps til den.

Bruger Yousee, Cmore, HBO og Boxer, men taber VPN forbindelse på nogle af dem, når jeg caster. Det er sku ikke sjovt at se VM i håndbold på IPAD.

På forhånd tak.

/Ole
Af esef
#244704 Du kan installere VPN på Android TV. Der er enkelte udbydere der har Android TV apps, men ellers kan du sideloaded. Det virker fint og helt stabilt for mig at bruge IPVanish's telefon app.

At caste når man bruger VPN virker ikke. Det er jo logisk da modtageren ikke er på samme VPN som enheden der styrer. Det kan evt. virke hvis udbyderen har sjusket lidt med deres geoblocking, men i princippet burde det ikke virke. Eneste løsning her er router-baseret VPN som virker helt fint, men så kører alt over jo over VPN og det kan måske have andre downsides, som f.eks. hastighedstab på andre ting. Du skal også have en forholdsvis avanceret router.