Til al snak om Apple TV - Apple's medieboks til tv-skærmen
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#269022 Du kan vel se filmene på en PC via iTunes, hvis det er dét du mener. Hvis det er Android du fisker efter, så skal du nok ud i at benytte nogle 3. part programmer for at få synkroniseret film over på dén platform.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#269027
Bjur skrev:Okay tak. Det lyder omstændigt ift. udbytte tænker jeg. Så skal der virkelig være forskel i filmpris, før det er besværet værd og man mister vel også Danske undertekster/lydspor.


Det er mange år siden jeg oprettede en amerikansk iTunes bruger, men jeg har primært brugt den til apps - ikke så meget iTunes. Med mindre man har et virtuelt amerikanske kreditkort, så skal man købe iTunes-gavekort, som til tider kan købes med rabat.

Nyeste storfilm koster typisk 20 USD på US iTunes. Jeg kan se, at der er danske undertekster på en del film, men dog ikke alle.

Det er nemt at skifte på Apple TV. Efter man er logget ind, skal man bare vælge brugeren i menuen (ikke skrive login igen). Det påvirker ikke brugen af danske apps, men man skal være opmærksom på, at når danskere en dag får Siri og universalsøgning på Apple TV, så kan den ikke søge på tværs af dansk og engelsk katalog i iTunes.

Hvis man vil prøve, så kan man jo eventuelt forsøge at leje en film via US iTunes.

PS: Køber også via amerikansk PlayStation-bruger. Her er der ret mange penge at spare på helt nye spil.
Af -Henrik-
#269029
Rasmus Larsen skrev:Movies Anywhere i USA. Så flyder filmkøb imellem de tjenester, som man har tilknyttet sin konto (pt. iTunes, Google Play, Amazon og Vudu). Desværre lyder det ikke som om, at det er noget der kommer til Danmark foreløbigt :((

Netop, det ville være super smart :)

Mht. tilgængelighed i Danmark faldt jeg over dette:

"Can I use Movies Anywhere if I am not in the US?

Basically, no. Movies Anywhere is only available to residents of the US who are 13 and older. However, once registered from a US-based IP address, users should be able to then access the features internationally."


https://www.cnet.com/how-to/movies-anyw ... -know-faq/

Man kunne jo prøve med en VPN :)

Trådstarter, beklager for OT-snak
Af lunddal
#269033
St1ckboy skrev:Jeg har ikke oplevet det endnu med film jeg havde købt, men flere af de film jeg har på min 'Ønskeliste' er pludselig ikke længere tilgængelige (Fx. Aliens Extended Edition).


Den hedder bare Aliens, som indeholder begge udgaver af filmen, og mht. Harry Potter er det et bundle med de enkelte film i og ikke anderledes end at have købt alle filmene separat (udover prisen).

Jeg har aldrig oplevet, at film forsvinder, men jeg har til gengæld oplevet at købte film f.eks. pludeselig har et andet cover evt. i forbindelse med en re-release eller andet.
Brugeravatar
Af 1gadget
#269079
St1ckboy skrev:Siger du, at den Aliens man købe for 99,- indeholder både std. og special edition? Det ville jo forklare at special edition er taget af.

🤔Morten


Ja, du kan købe alien (den første film) for 99 kr. Den har biografversionen og en directors cut version. De 3 andre alien film har både biografversionen og en special edition version. :)