Til al snak om Apple TV - Apple's medieboks til tv-skærmen
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#267323 Bright er super ringe gradet, så hvis blot bjælkerne forbliver sorte, så er resten filmskaberens problem. Der er virkelig mange HDR-udgivelser, som er helt skævt lyssat.
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#267324 Jeg ser samme issue med, at sortniveauet blinker når der kommer undertekster på Ghost in The Shell her på Sony XF90. Dvs. ud over at den lokale lysstyring laver blooming omkring teksterne, så bliver billedet også mørkere når underteksterne vises.
Af lkodk
#267331 Åbenbart. Men det er kun ved DV. Ved HDR10 sker det ikke. Så bl.a. Alien Covenant forleden, hvor der også er mange mørke scener, og der oplevede jeg det ikke.
Så jeg havde håbet det var et Dolby problem.
Af lkodk
#267342 wow. ok. Det overrasker mig. Synes bestemt ikke jeg har lagt mærke til noget på HDR film.
Gad vide om mit tv så er sat til forskellige profiler alt efter om det er HDR eller DV, og den ene profil skjuler det bedre end den anden.

Jeg må vist lige teste lidt mere...
Af lkodk
#267344 Du har ret. Når jeg kigger efter kan jeg godt se det i et par scener i Alien Covenant. Synes dog ikke det er helt så slemt som i DV. Stuen skal være fuldstændig mørkelagt før jeg kan se det.

Så er det en Apple-ting, og så er vi tilbage til den teori bbplayer skrev allerede i anden post i denne tråd http://www.flatpanels.dk/flatforum/viewtopic.php?p=264339#p264339

suk. Må prøve at gøre Apple opmærksom på det igen via deres feedback side.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#267346 Tak for betragtningerne Ikodk. Jeg citerer dig nok kort i en artikel om firmware - håber det er OK!

Jeg nævner også, at problemet med undertekster. Der skal sættes punktum på disse problemer, så vi selvom vi ikke kan pinpointe årsagen, så tror jeg, at det vil være gavnligt at få med i samme historie. Jeg mistænker, at det er relateret (og har i øvrigt stadig en mistanke om, at dette "fix" fra Dolby i virkeligheden er et workaround, som skal skjule et større issue).
Af lkodk
#267351 Det er helt ok, især når nu du allerede har gjort det :)

Uden at være konspirations teoretiker, så kan jeg ikke lade være med at tænke, at der kan være mere idet.
Indtil videre så synes jeg at de HDR10 film jeg har set har været flottere end film i DV.

Jeg har dog kun den indbyggede Netflix og ATV4K at vurdere ud fra og HDR10 skiver via Xbox One X og jeg har kun udset mig problematiske DV klip efter opdateringen i går.

Jeg følger med i et par fora tråde omkring LG UP970 og her lader det til at de generelt er imponerede over DV film efter dens DV opdatering.

Det kunne være jeg skulle investere i sådan en, så jeg kan sammenligne disk vs streaming DV. :)
Brugeravatar
Af bbplayer
#267353
lkodk skrev:Det kunne være jeg skulle investere i sådan en, så jeg kan sammenligne disk vs streaming DV. :)

Det må da være producentens opgave at belyse problemet. Du skal købe UP970 hvis du vil se bedre kvalitet vs streaming, ikke bare for at teste noget og så stille den hen og blive støvet, det ville være synd.
Af lkodk
#267360 Helt enig.
Det ville naturligvis også være mit primære formål, da jeg ikke helt har lagt fysiske medier fra mig. Det her kunne bare fremskynde det.:)