Debat af lydsystemer, soundbars, surround og Hi-Fi, når lydoplevelsen på fladskærmen skal hæves
Af KimHansenDK
#233844
Supergris skrev:Den kan sagtens behandle et DTS-signal, dog kun "Core", så der er ingen grund til, at fifle med PCM.
Du skal ikke være bange for, at lyden ikke kommer igennem.
Du kan jo prøve at lege med det, og se (høre) hvad du bedst kan lide, og om du kan høre forskel.
Skriv gerne tilbage, når du har modtaget den, og del dine indtryk...

Tillykke med den.
Jeg synes, det er nogle fede produkter. Har aldrig hørt 75éren, så det er spændende... :)

Husk at have et Optisk Toslink kabel klar, da den jo ikke modtager HDMI.

Super. Og tak.

Jeg skal nok skrive en lille anmeldelse af højtaleren, når jeg har brugt den lidt ;)
Af KimHansenDK
#235346
KBW skrev:Har du fået den?


Ja, har haft den i et par uger nu.

Jeg er meget imponeret over den lyd, der kan komme ud af en (relativ lille) kasse. Dialogen i tv-udsendelser og film er super klar, og man kan nemt høre de mange nuancer. Dertil bliver den aldrig overdøvet af surround effekterne ved film. Lydbilledet er stort, selvom det er begrænset, hvor meget lyden bliver kastet ud til siderne. Dog er lyden i film så stor og detaljeret, at det ikke er noget, som jeg savner.

Dertil er bassen virkelig god - de indbyggede subwoofere giver bund og dybde til lyden. Regnede egentlig med, at jeg skulle tilføje en subwoofer, men lige nu synes jeg ikke, at det er nødvendigt. Skal se nogle flere film, inden jeg beslutter mig. Men hvis jeg køber en subwoofer, så skal det være en, der kan gengive de helt lave frekvenser.

Eneste minus er fjernbetjeningen, som er meget retningsbestemt.

Så alt i alt er det virkelig en imponerende højtaler - nogle af de bedste penge, jeg har brugt i lang tid. Og så er den bare flot at have ståend. Har den hvide model, som næsten går ud i ét med tv-bordet.

Tommel op herfra.
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#235351 En universalbetjening kan nok fikse det med den retningsfølsomme remote. Så kan du også styre TVet samtidigt.
Af KimHansenDK
#235365
KBW skrev:Du kan jo få højtaleren til at respondere til fjernsynets Remote.

Jeps. Men jeg har en af de nye smart remotes fra Samsung, og det er begrænset, hvor mange knapper, der på denne. Så ved ikke helt, hvor god den vil være til dette formål. Men jeg har da tænkt på det. Har også sat den til at tænde, når jeg tænder TV'et.
Af KBW
#235366 Jeg har bas på +5 og sur så er der masser af sub-woofer effekt. På en eller anden måde ødelægger det ikke talelyden, men musik er ikke så godt, så er det over på st.
Af KimHansenDK
#237361 Jeg var også meget tilfreds med min Denon soundbar, selvom jeg synes min Canton DM75 lige er en tand bedre. Men grunden til jeg skiftede i sin tid var, at subwooferen gik i stykker på Denon'en, og det ikke længere var muligt for at få reservedele til den - der sidder jo et specielt subwoofer stik i den.
Af Supergris
#237369 Det passer da ikke særlig godt med det, du skrev, som en start:
"Jeg er på udkig efter en ny soundbar/soundbase, da den Denon soundbar jeg købte, ikke levede op til mine forventninger"
Af KimHansenDK
#237370
Supergris skrev:Det passer da ikke særlig godt med det, du skrev, som en start:
"Jeg er på udkig efter en ny soundbar/soundbase, da den Denon soundbar jeg købte, ikke levede op til mine forventninger"

Min fejl - tænkte på min første Denon soundbar.

Jeg startede med en rigtig god Denon soundbar (FS3) og da den fik i stykker, så købte jeg en ny Denon (S514) og den levede ikke op til mine forventninger, da man slet ikke kunne høre dialogen for bassen og surround effekterne. Den lød meget mudret, og kan ikke anbefales. DM75'eren er langt bedre på alle parametre - det var den gamle Denon soundbar i øvrigt også.
Brugeravatar
Af Kreilo
#260939 Jeg ved det er en gammel tråd men den passer fint til mit spørgsmål. :)

Jeg kan se at Canton DM 75 ikke har HDMI. Man skal derfor have et optisk kabel fra tv til Canton'en. Men er det ikke også fint nok? Når jeg vil se spille PS4 (som jo er sat til tv via HDMI) eller vil se Bluray på den vil jeg så ikke få lyden ud af Canton'en?