Debat af streamingtjenester, priser, indhold og kvalitet. F.eks. Netflix, HBO, TV2 Play, Viaplay, iTunes m.fl.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#240879 HBO Nordic er begyndt at sende månedlige lister ud over nye film og tv-serier på tjenesten. Disse lister deles hver måned i denne tråd.

I kan også få opdateringer her i tråden ind i jeres RSS-læser via: http://flatpanels.dk/flatforum/feed.php??f=25&t=36541

Se også:
HBO-sektionen
Netflix tråden - nye film og tv-serier
Viaplay tråden - nye film og tv-serier
Amazon Prime Video - nye film og tv-serier
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#240881 Nyt på HBO Nordic i oktober 2016

VAMPIRE DIARIES
Sæson 1-5 bliver tilgængelige 1. oktober
The Vampire Diaries er en amerikansk dramaserie, baseret på de populære bøger af samme navn, skrevet af L.J. Smith. Serien udspiller sig i Mystic Falls, Virginia, en fiktiv lille by, der er hjemsøgt af overnaturlige væsener som vampyrer, varulve og hekse. Elena Gilbert (Nina Dobrev) forelsker sig i vampyren Stefan Salvatore (Paul Wesley), men bliver samtidig tiltrukket af Stefans bror Damon Salvatore (Ian Somerhalder), hvilket skal vise sig at få fatale konsekvenser.


WESTWORLD
Premiere 3. oktober
Serien, skabt af ægteparret Jonathan og Lisa Joy Nolan, udforsker spørgsmålet om kunstig intelligens og foregår i forlystelsesparken Westworld - stedet, hvor enhver menneskelig appetit kan blive tilfredsstillet, og hvor velhavere kan slå sig løs blandt mennesker af kød og blod og kunstigt skabte mennesker. På rollelisten finder man blandt andre Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright og danske Sidse Babett Knudsen.


CLASS DIVIDE – HBO-dokumentar
Premiere 4. oktober
Class Divide belyser den seneste tids effekt af hyper-gentrificeringen i bydelen West Chelsea i New York. Midt i et gadekryds i bydelen ligger en elitær privatskole lige over for et offentligt boligbyggeri. Dokumentaren handler om den stigende ulighed mellem samfundets klasser og er sidste del i trilogien om, hvordan økonomiske kræfter påvirker almindelige mennesker. Det er instruktøren Marc Levin og producenten Daphne Pinkerson (HBOs Schmatta: Rags to Riches to Rags og Hard Times: Lost on Long Island), der står bag.


THE MINDY PROJECT
Sæson 5 får premiere 5. oktober
Det er ikke nemt at være kvinde og single i en storby. Men hun gør nu sit bedste. Doktor Mindy Lahiri (Mindy Kaling) forsøger at balancere det professionelle og private liv, alt imens hun er omgivet af sjove kolleger i en lille lægepraksis i midten af New York. I femte sæson af den amerikanske komedieserie, står Mindy over for at skulle vælge mellem to forskellige partnere. Nasim Pedrad, Rebecca Rittenhouse, Bryan Greenburg og B.J. Novak gæster serien i denne sæson.


SUPERGIRL
Sæson 2 får premiere 11. oktober (sæson 1 bliver tilgængelig 1. oktober)
Supergirl er en amerikansk action-dramaserie fra skaberne af Arrow og The Flash. Den er baseret på DC Comics karakter Supergirl (Kara Zor-El) og har Melissa Benoist i hovedrollen som Supermans biologiske kusine – en af de eneste overlevende fra planeten Krypton. I de øvrige roller ses Mehcad Brooks (Desperate Housewives, The Game), Chyler Leigh (Not Another Teen Movie, Greys Anatomy), David Harewood (Homeland) og Calista Flockhart (Ally McBeal).


DIVORCE
Premiere 10. oktober
Sarah Jessica Parker (Emmy- og Golden Globe-vinder for Sex and the City) og Thomas Haden Church (Oscar-nomineret for Sideways) spiller ægteparret Frances og Robert, der kæmper med at holde sammen på deres ægteskab. Efter at have fået to børn og været gift i mere end 10 år er Frances pludselig blevet i tvivl om, hvad hun vil med livet og med forholdet til ægtemanden. En skilsmisse synes uundgåelig, men Frances bliver hurtigt klar over, at det bliver langt mere besværligt, end hun havde forestillet sig, at komme ud af det kriseramte ægteskab.


INSECURE
Premiere 10. Oktober
Issa Rae og Larry Wilmore står bag den nye komedieserie Insecure fra HBO. Rae spiller rollen som Issa, og Yvonne Orji spiller Molly – to bedste veninder, der gør deres bedste for at navigere mellem hverdagslivets mange op- og nedture. Serien er indspillet i og omkring den sydlige del af Los Angeles. Den er fyldt med musik fra både ukendte og etablerede kunstnere og berører forskellige sociale og race-orienterede problemstillinger. Issa Rae står også bag New York Times-bestselleren The Misadventures of Awkward Black Girl, som udkom i 2015.


TURN: Washington's Spies
Sæson 3 bliver tilgængelig 27. oktober
AMCs dramaserie tager os med til den amerikanske uafhængighedskrig, hvor vi møder Abraham Woodhull (Jamie Bell), som allierer sig med sine barndomsvenner og skaber the Culper Ring – USAs første spionring. I tredje sæson dækker Abraham og en uventet sammensvoren over et mord, og Anna (Heather Lind) forsøger at redde spionringen, efter at Abraham bliver afsløret. Benedict Arnold (Owain Yeoman) misbruger sin magt, da han bosætter sig i Philadelphia, men beder Washington om hjælp til at få ham ud af anklagerne om forræderi.


EYEWITNESS
Premiere 30. oktober
Eyewitness er en rumænsk dramaserie fra HBO Europe, bestående af fire afsnit med original-titlen Valea Mută. Serien, som er baseret på den norske serie Øyevitne, er en tempofyldt thriller, set gennem øjnene på to teenagedrenge. En dag bevidner drengene et mord i et afsides bjerglandskab. Hvis de holder tæt om at have været vidner til mordet, bliver mordgåden aldrig løst, og morderen forbliver ustraffet. NRKs originalversion Øyevitne bliver også tillgængelig på HBO Nordic samme dag.


WASTELAND
Premiere 30. oktober
Den tjekkiske dramaserie Wasteland (med originaltitlen Pustina) er den seneste i rækken af ambitiøse originalproduktioner fra HBO Europe. Serien udspiller sig midt i det golde landskab i den nordlige del af Bøhmen i Tjekkiet og kombinerer socialrealisme, intensivt psykologisk drama og nervepirrende mystik. Serien tager afsæt i en begivenhed, der får altafgørende konsekvenser for indbyggerne i et lille, lukket samfund, hvor alle har indbyrdes relationer, der går mange generationer tilbage. Wasteland blev vist i sin helhed ved dette års Toronto International Film Festival.


UDVALGTE FILM I OKTOBER
Premiere 1. oktober
Being John Malkovich
Elizabeth
Out of Sight
Shakespeare in Love
Premiere 11. oktober
Jarhead
The Kingdom
Pride and Prejudice
Twister
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#240882 Nyt på HBO Nordic i november 2016


HALFWORLDS
Sæson 1 bliver tilgængelig 1. november
I Jakartas travle gader og baggyder har der i generationer eksisteret en parallel verden med blodtørstige skabninger fra den indonesiske mytologi, som har levet blandt almindelige mennesker. Disse ”demitter” fremstår selv som mennesker, og deres sande identitet er omhyggeligt blevet skjult i årtier af en magtfuld familie af dødelige.
*Sæson 2 får premiere den 15. december på HBO Nordic


ARANYÉLET
Premiere på 2. sæson den 5. november
I den populære første sæson af Aranyélet levede Miklósi-familien et liv i ren luksus, selvom deres velstand byggede på faderens risikable svindelnumre. Da faderen besluttede sig for at blive lovlydig, blev alt vendt på hovedet, og i sæson to er Miklósi-familien slået tilbage til start. De er hjemsøgt af fortiden og kan ikke længere udskyde konsekvenserne af deres tidligere valg. Vil de også være i stand til holde sammen i en virkelig hård tid? Serien er en originalproduktion fra HBO Central Europe (Ungarn) og er baseret på det finske drama Easy Living.


PAKT
Premiere på 2. sæson den 20. november
Hovedpersonen i dette politiske drama, den undersøgende journalist Piotr Grodecki, opdager en sammensværgelse i de højeste lag i den politiske verden. I hans forsøg på at finde sandheden lærer han, at intet er, som det ser ud til, og at ingen kan føle sig sikker i denne verden. Snart befinder Piotr sig i en situation, hvor han skal vælge mellem at søge sandheden, eller beskytte den kvinde, han elsker.
Serien er en originalproduktion fra HBO Central Europe (Polen) og baseret på det norske drama Mammon.


THE AFFAIR
Premiere på 3. sæson den 21. november
3. sæson af Golden Globe-vinderen The Affair starter tre år efter, Noah (Dominic West) erklærede sig skyldig i sagen om mordet på Scott Lockhart. Noah forsøger at starte forfra, men fortidens fejltagelser spøger stadig og gør ham til en skygge af sig selv. Alison (Ruth Wilson) gør sit bedste for at opfostre datteren Joanie sammen med Cole (Joshua Jackson) og hans kæreste Luisa, men Alisons fortid stikker stadig sit grimme ansigt frem. For Helen (Maura Tierney) fylder skyldfølelsen mere og mere og truer med at ødelægge alt.
*Se snigpremieren på 1. afsnit allerede 11. november


MARATHON: THE PATRIOTS' DAY BOMBING
HBO-dokumentar med premiere den 22. november
To år efter bombningen under Boston Marathon fortæller denne dokumentar historien om den 15. april 2013 og eftervirkningerne af terrorangrebet. Det er en fortælling om alt fra begivenhederne på dagen til Dzhokhar Tsarnaevs dødsstraf samt uddrag fra overvågning, nyhedsklip og folks private optagelser. Der indgår også flere interviews med overlevende og deres familier samt beredskabsfolk, efterforskere, embedsmænd og journalister fra Boston Globe, som vandt en Pulitzer-pris for deres dækning af angrebet. Dokumentaren er instrueret af Ricki Stern og Annie Sundberg og er produceret i samarbejde med Boston Globe.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#240883 Nyt på HBO Nordic i december 2016


VIKINGS
Premiere på anden del af 4. sæson 1. december
I første del af sæson 4 tog Vikings et spring i tiden, og seerne mødte for første gang Ragnars sønner som voksne – to af dem, Ivar og Hvitserk, portrætteret af danske Alex Høgh Andersen og Marco Ilsø. I anden del af sæson 4 vender Ragnar (Travis Finmmel) efter mange år tilbage til Kattegat, hvilket sætter en kædereaktion af begivenheder i gang. Samtidig planlægger Lagertha (Katheryn Winnick) en storslået kamp i Kattegat, og Bjørn (Alexander Ludwig) forbereder sig på at føre sin mangeårige drøm om at udforske Middelhavet ud i livet – noget han planlægger at gøre i et nybygget skib af Floki (Gustaf Skarsgård).
Alle de tidligere sæsoner af Vikings bliver tilgængelige 1. december


HEARTLESS
1. sæson bliver tilgængelig 1. december
"Alt, du elsker, skal brænde”. Søskende-parret Sebastian (Sebastian Jessen) og Sofie (Julie Zangenberg) er forbandet. For at holde sig i live er de nødt til at suge livet ud af uskyldige mennesker. Hvis de bliver for voldsomme, når de skal have stillet deres appetit, eller begynder at få følelser for et af deres ofre, brænder offeret ihjel. For at få svar på, hvorfor denne forbandelse hviler over dem, tager de til kostskolen Ottmannsgård, hvor de bliver hvirvlet ind i livet på skolen på godt og ondt samtidig med, at de forsøger at optrævle deres fortid. Andre medvirkende tæller Gustav Giese, Allan Hyde, Nicolaj Kopernikus og Julie Christiansen.


PETE HOLMES: FACES AND SOUNDS
HBO Comedy Special med premiere 4. december
Denne HBO Comedy Special med komikertalentet Pete Holmes er optaget i april måned i Vic Theatre i Chicago. Holmes præsenterer på en lettere overgearet facon en række morsomme betragtninger over nogle af livets mest absurde øjeblikke og overvejelser, f.eks. hvordan man bliver lykkelig, hvad man helst skal have på, når man flyver, hvorfor mareridt i princippet er ulogiske og meget mere.
Pete Holmes er også snart aktuel på HBO Nordic med den nye HBO-komedieserie Crashing, der er executive produceret af Judd Apatow.


VICE SPECIAL REPORT: A HOUSE DIVIDED
Documentary Special med premiere 10. december
Vice-grundlæggeren Shane Smith undersøger blandt andet Tea Party-bevægelsens fremgang og den øgede højreekstremisme i USA ved en række møder med blandt andre præsidenten, den demokratiske leder i Senatet Harry Reid og tidligere speaker i Repræsentanternes Hus John Boehner. Præsident Obama fortæller åbenhjertigt om de sidste otte år og om sine største mærkesager gennem tiden så som sundhedsreformen. Dokumentaren undersøger, om mærkesager som denne og lignende udgjorde grundlaget for det politiske klima, der opstod og til sidst medførte en valgsejr til Donald Trump.


KAMPEN FOR TILVÆRELSEN
1. og 2. sæson bliver tilgængelige 19. december
Den kritikerroste dramaserie Kampen for tilværelsen er skrevet af Erlend Loe (Naïve. Super, Doppler) og følger den polske, arbejdsløse lingvist Tomasz (Bartek Kaminski), der vælger at rejse til Norge for at få fat i nogle ”lette penge” fra en far, han aldrig har mødt. I løbet af opholdet i Norge bliver Tomasz mere og mere integreret i det norske samfund – et samfund, der i serien består af en gruppe velhavende og velmenende borgere i Ullevål Hageby. Beboerne er i mangel på rigtige problemer blevet mestrer i at skabe deres egne, og de lever derfor i en verden, der emmer af rigdom, stabilitet og en helt særlig type af angst og paranoia på samme tid.


EVERY BRILLIANT THING
HBO-dokumentar med premiere 27. december
Every Brilliant Thing handler om, hvad vi er villige til at gøre for dem, vi holder af. En ung dreng, hvis mor lider af depression, beslutter sig for at kreere en liste over de ting, der er de bedste i verden. Listen er til for at hjælpe moderen, og den bliver længere og længere, jo større han bliver. Ting som is og slik, som han skrev på listen i løbet af barndommen, ændrer sig i teenageårene til Star Trek, i universitetstiden til overraskelser og i voksenalderen til forelskelse og ægteskab. Selvom listen egentlig skulle hjælpe moderen, viser det sig, at den kommer til at hjælpe ham i endnu højere grad end hende, som tiden går.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#245053 Billede

Nyt på HBO Nordic i januar 2017

(beklager forsinkelsen med januar-listen, men den forsvandt i mailboksen i juleræset)


SIX
Premiere 19. januar
Six er den anden originale dramaserie fra History Channel efter Vikings. Det nye militær-drama består af 8 episoder og er produceret af A+E Networks og The Weinstein Company. Serien er skrevet af den Oscar-nominerede Vietnam-veteran William Broyles (Jarhead, Cast Away, Apollo 13) og hans søn, militærveteranen David Broyles, og følger Navy SEAL Team Six på mission i Afghanistan, 2014. Missionen går ud på at eliminere en etableret Taleban-leder, men da teamet pludselig finder ud af, at der er en amerikansk statsborger, der samarbejder med terroristerne, ændrer missionen karakter.


BLACK SAILS
[i]Sæson 4 får premiere 30. januar

Dramaet på det åbne, vestindiske hav fortsætter, og strandene ved New Providence Island har aldrig været blodigere. Jo nærmere vi kommer civilisationens undergang, desto mere desperat og destruktivt truer den med at slå fra sig. Flint og Silver bliver nødt til at konfrontere deres dæmoner, imens de kæmper en desperat kamp for at overleve. Hvordan skal det hele ende? På rollelisten finder man blandt andre Toby Stephens som Ct. Flint, Hannah Ny som Eleanor, Luke Arnold som John Silver og Jessica Parker Kennedy som Max. Black Sails er en Starz-serie, skabt af Jonathan E. Steinberg og Michael Bay.


BEVARE THE SLENDERMAN
HBO-dokumentar med premiere 24. januar
HBO-dokumentaren handler om den gruopvækkende Slenderman-sag, der fandt sted i Wisconsin den 31. maj 2014, hvor to 12-årige piger lokkede en ven ind i skoven og stak hende ned 19 gange. De to piger hævdede, at de begik den voldsomme forbrydelse som en hyldest til Slenderman - et populært, fiktivt internetfænomen, som i følge rygterne lever af at spise små børn. Dokumentaren efterforsker den forbrydelse, der blev begået, og kigger nærmere på de mørke afkroge af internettet. Skabt af Irene Taylor Brodsky og Sophie Harris.


REAL TIME WITH BILL MAHER
Sæson 15 får premiere 23. januar
HBOs prisbelønnede talkshow med komikeren Bill Maher ved roret vender tilbage med en ny og 15. sæson, hvor Maher endnu en gang byder velkommen til en lang række prominente gæster. Bill Maher er kendt for at være kompromisløs og en af de kløgtigste komikere i USA. Hans ubøjelige ærlighed har vundet ham respekt og beundring blandt millioner af fans verden over.


THE MAGICIANS
Sæson 2 får premiere 26. januar
SyFys fantasyserie, der er baseret på bestseller-bøgerne af Lev Grossman, foregår på Brakebills University - en hemmelig institution, der specialiserer sig i magi. Her finder en gruppe af studerende i tyverne ud af, at den magiske fantasiverden, de har læst om, da de var små, er virkelig. I sæson 2 står de over for en trussel så stor, at både menneskeheden det magiske univers, de befinder sig i, kan blive tilintetgjort. På rolleslisten finder man blandt andet Jason Ralph, Stella Maeve og Olivia Taylor Dudley.


THE PATH
Sæson 2 får premiere 26. januar
2. sæson af The Path følger Meyerist-bevægelsen og dens forsøg på at finde ud af, hvorfor Doctor Meyer pludselig forsvandt. Eddie (Aaron Paul) ser syner og kæmper med et nyt liv i den verdslige verden, mens Sarah (Michelle Monaghan) forsøger at stå ved Cals (Hugh Dancy) side, selvom hun er skeptisk indstillet over for ham. Da Sarah på et tidspunkt får noget grusomt at vide om Cals mørke fortid, skjuler hun sandheden til gavn for bevægelsen. Serien er skabt af Jessica Goldberg, og det er Universals søsterselskab, Hulu, der står bag.


BECOMING WARREN BUFFETT
HBO-dokumentar med premiere 31. januar
Med en nettoformue på mere end 60 milliarder USD er Warren Buffett i sandhed en "one-of-a-kind milliardær". Den legendariske investor, der nu er blevet 86 år, bor i et beskedent hjem i Omaha, og han leder den dag i dag stadigvæk firmaet Berkshire Hathaway. HBO-dokumentaren fortæller den fascinerende historie om, hvordan en ambitiøs dreng fra Nebraska, der var besat af tal i en tidlig alder, blev en af de rigeste og mest respekterede mænd i verden.


THE VAMPIRE DIARIES
Hele sæson 6 bliver tilgængelig 1. januar
The Vampire Diaries er en amerikansk dramaserie, baseret på de populære bøger af samme navn, skrevet af L.J. Smith. 6. sæson begynder 4 måneder efter Damons (Ian Somerhalder) og Bonnies (Kat Graham) død. Elena (Nina Dobrev) og Jeremy (Steven R. McQueen) begræder tabene og er ved at gå til af sorg. Det viser sig dog, at Damon og Bonnie stadig er i live, men at de befinder sig i et parallelt univers, som de desperat forsøger at slippe væk fra.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#245060 Billede

Nyt på HBO Nordic i februar 2017


GIRLS
6. sæson får premiere 13. februar
I den uigenkaldeligt sidste sæson af Lena Dunhams Emmy-vindende serie forsøger de fire piger, Hannah, Marnie, Jessa og Shoshanna, at finde ud af, hvilken retning de skal gå i for at blive de kvinder, de altid har drømt om at blive – også selvom livet nogle gange kommer i vejen for deres planer. Blandt de mange gæsteoptrædener i denne sæson finder man den Golden Globe-nominerede Riz Ahmed (HBOs The Night Of) som Hannah’s surferinstruktør, Paul-Louis.


LAST WEEK TONIGHT WITH JOHN OLIVER
4. sæson får premiere 14. februar
HBOs ugentlige talkshow med den populære britiske vært John Oliver ved roret er tilbage med en ny sæson. Det Emmy-vindende show behandler med satirisk lune og en solid dosis provokation den forgangne uges begivenheder. Showet optages hver søndag i USA og sendes på HBO Nordic den efterfølgende tirsdag.


BIG LITTLE LIES
HBO-miniserie med premiere 20. februar
Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Alexander Skarsgård, Shailene Woodley og Laura Dern er blandt de prominente navne på rollelisten i den nye HBO-miniserie, skabt af Jean-Marc Vallée og David E. Kelley.
Miniserien er baseret på Liane Moriartys bestseller-roman af samme navn og fortæller historien om et mord, udløst af forestillingen om det perfekte liv. Serien følger tre kvinder, der alle har børn i samme klasse. De bor i den lille, pittoreske kystby Monterey, men lige under overfladen på deres tilsyneladende idylliske liv, bliver der spundet store løgne, som får glansbilledet til at krakelere.


BILLIONS
2. sæson får premiere 20. februar
Med Golden Globe- og Emmy-vinderne Paul Giamatti og Damian Lewis i front er Billions tilbage med seriens 2. sæson, der fortsætter lige så tempofyldt og dramatisk, som 1. sæson sluttede. Endnu en gang står finansverdenen og New York i centrum for historien om penge, magt, sex og kattens jagt efter musen. Giamatti spiller den hardcore advokat Chuck Rhoades, imens Damien Lewis er den kløgtige millionær og finansfyrste Bobby "Axe" Axelrod. På rollelisten ses også Maggie Siff og Malin Åkerman.


CRASHING
Ny HBO-komedieserie med premiere 20. februar
Crashing er baseret på Pete Holmes' egne erfaringer som komiker og giver et humoristisk og skævt indblik i den uforudsigelige standup-verden. Pete drømmer om at slå igennem som standup-komiker, men har endnu ikke haft held med det. En dag finder han konen i seng med en anden mand, hvilket får ham til at flygte til New York. Foruden Pete Holmes medvirker også Lauren Lapkus samt en række kendte komikere, blandt andre T.J. Miller og Sarah Silverman. Judd Apatow (HBOs Girls) har produceret serien.


VICE
5. sæson får premiere 25. februar
5. sæson af det Emmy-vindende, ugentlige nyhedsmagasin VICE tager seerne med hele verden rund, når magasinets korrespondenter undersøger alle de historier, der ikke nødvendigvis finder vej til traditionelle medier. I denne sæson er der 30 episoder, og det er VICE Medias grundlægger, Shane Smith, der er vært på programmerne. Bill Maher, Shane Smith, Eddy Moretti og Josh Tyrangiel er blandt magasinets executive producere.


KATALOGNYHEDER
HALFWORLDS - 2. sæson får premiere 1. februar
GRIMM - Sæson 1-5 bliver tilgængelige 1. februar
HELL ON WHEELS - Første del af 5. sæson (episode 1-7) bliver tilgængelig 1. februar
HALT AND CATCH FIRE - 3. sæson bliver tilgængelig 10. februar
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#246672 Billede

Nyt på HBO Nordic i marts 2017


FEUD: Bette & Joan
Ny FX-miniserie med premiere den 6. marts
Den Emmy- og Golden Globe-vindende instruktør Ryan Murphy står bag den nye FX-miniserie med Susan Sarandon og Jessica Lange i hovedrollerne. Historien tager udgangspunkt i den legendariske rivalisering imellem Joan Crawford (Jessica Lange) og Bette Davis (Susan Sarandon) under indspilningen af den Oscar-vindende film What Ever Happened to Baby Jane? Foruden Jessica Lange og Susan Sarandon medvirker også Alfred Molina, Stanley Tucci, Judy Davis, Catherine Zeta-Jones, Sarah Paulson, Kathy Bates og Kiernan Shipka.


Jerrod Carmichael: 8
HBO Comedy Special med premiere 12. marts
Den populære komiker og NBC-stjerne Jerrod Carmichael er klar med sin anden HBO comedy special. Denne gang handler det om Carmichaels tankevækkende bud på kulturelle normer, her under Trumps sejr, klimaændringer, dyrerettigheder og hvordan man er en god kæreste. Han kommer også med en top-4 over det, han frygter mest, samt udforsker større temaer som race, politik, kærlighed og familie. Carmichaels første HBO standup-show fra 2014 hedder Love at the Store og er tilgængelig på HBO Nordic.


Animals
2. sæson får premiere den 18. marts
Animals, der er skabt af Phil Matarese og Mike Luciano og produceret af Duplass-brødrene, er tilbage med 10 nye episoder. Den animerede komedieserie for voksne følger en række undertrykte skabninger i New York, der tæller både elskovssyge rotter, duer der sætter spørgsmålstegn ved deres seksualitet og aldrende væggelus i midtvejskrise. Serien viser på underfundig vis, hvordan dyrene i bund og grund besidder samme slags moralske tvetydighed og døjer med samme eksistentielle problemer som mennesket. Sæsonen byder i øvrigt på en "live-action special", hvor bl.a. RuPaul, John Early, Judy Greer, Lauren Lapkus og Andy Richter medvirker.


Rock and a Hard Place
HBO-dokumentar med premiere 28. marts
Denne HBO-dokumentar, der er executive produceret af Dwayne "The Rock" Johnson, følger indsatte unge, der har fået mulighed for at skifte deres fængselsstraf ud med den berømte Miami-Dade County Corrections & Rehabilitation Boot Camp. Bootcampen består af et seks-måneders program, hvor sergenter skubber til de indsattes grænser, opmuntrer dem til at lære af tidligere fejltagelser og appelerer til, at de bliver konstruktive medlemmer af samfundet i stedet for at vende tilbage til fængslet igen og igen. Dwayne Johnson, der selv var på kant med loven i sin ungdom, er dokumentarens inspirationskilde, og han medvirker også selv.


South of Hell
Hele sæson 1 bliver tilgængelig 1. marts
Charleston i South Carolina er den mest besatte by i verden. Ondskab trives her. Den 30-årige eksorcist Maria Abascal har selv ondskaben helt inde på livet, idet hun bekæmper dæmoner i sit daglige virke som eksorcist, men samtidig selv er besat af dæmonen Abigail. Abigail lever indeni hende, og det betyder en daglig kamp for Maria, der har svært ved at styre sin indre dæmon.
Af ChrisJJ
#246781 Du har da helt glemt denne geniale serie med Tom Hardy.

TABOO
Hele 1 sæson er klar.

”Taboo” udspiller sig i 1814 og følger James Keziah Delaney, en mand, som har set jordens mørkeste steder og vender forandret tilbage. Man antog, at han har været død længe, men han vender hjem til London fra Afrika for at arve resterne af sin fars handelsimperium og genopbygge sin tilværelse. Men hans fars arv viser sig at være en vanskelig opgave, og med fjender overalt må James færdes gennem mere og mere komplekse territorier for at undgå sin egen dødsdom. Blandt sammensværgelser, mord og forræderi udfolder et mørkt familiemysterium sig i en sprængfarlig fortælling om kærlighed og svig.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#247966 Billede

Nyt på HBO Nordic i april 2017


Fargo
3. sæson får premiere 20. april
Ewan McGregor har en dobbeltrolle som to brødre i 3. sæson af Fargo, der udspiller sig i 2010, fire år efter første sæson. En fejde mellem de to brødre udvikler sig katastrofalt og ender med et mord. Som altid med Fargo er det en ny historie med et nyt cast. Carrie Coon (The Leftovers) og David Thewlis (Harry Potter) er på rollelisten, og bag serien står Noah Hawley og Joel og Ethan Coen. Serien er baseret på Coen-brødrenes Oscar-vindende film af samme navn.


Silicon Valley
4. sæson får premiere 24. april
Tech-nørderne er tilbage i 4. sæson af den Emmy-vindende komedieserie Silicon Valley. Richard, Erlich, Dinesh, Gilfoyle og Jared er dygtige til at programmere, men ikke lige så gode til at tackle succes og tænke økonomisk. I 4. sæson melder Richard ud, at han vil forlade teamet for at kaste sig ud i nye, vilde IT-projekter. Serien er skabt af Mike Judge, John Altschuler, Dave Krinsky og Alec Berg.


Bosch
Hele 3. sæson får premiere 22. april
Harry Bosch (Titus Welliver) har nok at se til med mordsager på arbejdet som LAPD-kriminalbetjent, og på hjemmefronten venter teenagedatteren, der er flyttet ind hos Bosch. Harry har stadig ikke tilgivet sig selv for ikke at fange sin mors morder i tide, og den gamle sag får betydning, da en involveret i sagen findes myrdet. Serien er baseret på Michael Connellys bestseller-krimier The Black Echo og A Darkness More Than Night.


Dimension 404
Premiere 5. april
Lea Michele (Glee) og Robert Buckley (One Tree Hill) har hovedrollerne i første afsnit af sci-fi-serien Dimension 404, der er inspireret af internettets legendariske fejlkode 404. De 6 episoder tager fat i mystiske historier, som ikke kan forklares, og hvert afsnit er som en tur på "the weird side of the web". Seriens tre første afsnit bliver tilgængelige på premieredatoen.


Clique
Hele første sæson bliver tilgængelig 10. april
En thrillerserie om sex, stoffer og klikedannelse på et universitet i Edinburgh. De to veninder Georgia (Aisling Franciosi) og Holly (Synnove Karlsen) starter sammen på universitetet, og de bliver fascineret af en glamourøs og ambitiøs in-klike, som viser sig at være farligt selskab. Serien er skabt af Skins-forfatter Jess Brittain, og den er delvist baseret på hendes egne oplevelser.


Guerrilla
Miniserien får premiere 17. april
Guerrilla er inspireret af de virkelige optøjer i 1970'ernes London, da en stor gruppe mennesker gjorde oprør imod racediskrimination. Idris Elba (The Wire) spiller en af hovedrollerne i serien, der fortæller historien om et politisk aktivt par (Freida Pinto og Babou Ceesay), hvis forhold og værdier testes, da de befrier en politisk fange og danner en radikal modstandsbevægelse. Miniserien er skrevet og instrueret af Oscar-vinder John Ridley (12 Years a Slave).


Veep
6. sæson får premiere 17. april
Den tidligere Seinfeld-stjerne Julia Louis-Dreyfus vender tilbage i rollen som Selina Meyer, senatoren, der blev vicepræsident og siden præsident, i den politiske satireserie Veep. Det endte katastrofalt for Selina i sæson 5, hvor hun måtte overlade jobbet til en anden. I 6. sæson forsøger Selina og hendes team endnu en gang at gøre sig bemærket, og det er ikke altid på den gode måde.


The Leftovers
3. sæson får premiere 17. april
Nora (Carrie Coon) og Kevin (Justin Theroux) er flygtet til Australien i et nyt forsøg på at overleve i en verden, hvor folk forsvinder uden grund. 140 millioner mennesker er allerede forsvundet, og meget tyder på, at dommedag er på vej i seriens sidste sæson. Lost-forfatter Damon Lindelof og Tom Perrotta står bag den prisvindende serie, der også har Liv Tyler og Amy Brenneman på rollelisten.


The Immortal Life of Henrietta Lacks
Premiere 23. april
Oprah Winfrey og Rose Byrne er hovedpersonerne i filmatiseringen af Rebecca Skloots anmelderroste bestseller, der handler om en afro-amerikansk kvinde, hvis celler blev brugt til epokegørende medicinsk forskning. I filmen følger vi Henriettas datter, Deborah (Oprah Winfrey), som med hjælp fra journalisten Rebecca Skloot (Rose Byrne) graver i moderens historie. Filmen er instrueret af George C. Wolfe og produceret af Oprah Winfrey og Alan Ball.


Berlin Station
Hele første sæson får premiere 28. april
Den walisiske skuespiller Rhys Ifans (Notting Hill) spiller sammen med Richard Armitage i spiondramaet Berlin Station. Armitage er agenten Daniel Miller, som bliver sendt til en CIA-base i Berlin for at afsløre en whistleblower. Miller bliver guidet af den hærdede agent Hector DeJean (Ifans), og han lærer hurtigt, at han ikke kan stole på nogen, og at det er nervepirrende, intenst og farligt at være undercover i Berlin.


HBO-DOKUMENTARER
Abortion: Stories Women Tell
Dokumentar om abort-debatten gennem tiderne i USA. Premiere 4. april.

Saving my Tomorrow
Nye afsnit i dokumentarserien, der har fokus på naturens vidundere og klodens miljøudfordringer. Set med børns øjne. Afsnit 5 og 6 har premiere henholdsvis 5. april og 23. april.

Warning: This Drug May Kill You
Dokumentar om afhængighed af smertestillende medicin og konsekvenserne for de afhængige og pårørende. Premiere 18. april.Nye film tilgængelige 1. april
Behind the Candelabra
12 Years a Slave
3:10 to Yuma
A History of Violence
The Ides of March
The King’s Speech
Million Dollar Baby
The Notebook
Paranormal Activity
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#250416 Billede

The Handmaid’s Tale
The Handmaid's Tale tager udgangspunkt i Margaret Atwoods klassiske fremtidshistorie, Tjenerindens fortælling, som foregår i det dystopiske Gilead, et totalitært samfund i det tidligere USA. Verden er ramt af miljøkatastrofe og faldende fødselsrate, og Gilead bliver styret af fundamentalistiske kræfter, som på militant vis går efter en tilbagevenden til traditionelle værdier.

Offred (Elisabeth Moss) er en af de få tilbageværende fertile kvinder. Hun er, sammen med en lille gruppe af fertile kvinder, tvunget til at være ”tjenerinde” og være seksuelt til rådighed for en hersker i et sidste desperat forsøg på at genbefolke verden.
I dette frygtindgydende samfund skal Offred navigere mellem herskerne, deres grusomme hustruer og de andre tjenerinder; alle kan de være spioner for Gilead-styret, så man kan aldrig føle sig sikker. Offred har ét eneste mål i livet: at overleve og finde den datter, der blev taget fra hende.
Serien, der er baseret på Atwoods roman fra 1985, er skrevet og produceret af Bruce Miller (The 100) og Warren Littlefield (Fargo) og produceret af Daniel Wilson, Fran Sears og Ilene Chaiken. The Handmaid’s Tale er produceret af MGM Television og distribueret internationalt af MGM.
The Handmaid's Tale får premiere eksklusivt på HBO Nordic 26. april.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#250875 Billede

Nyt på HBO Nordic i maj 2017


OUTLANDER
Sæson 1-2 er tilgængelige 1. maj
Den oprindelige serie fra Starz, baseret på bestseller-serien af samme navn af Diana Gabaldon. Claire Randall er en gift sygeplejerske, som arbejder under krigen i 1945. En dag kastes hun pludselig tilbage i tiden til 1743, og hun ender i en helt ukendt, truende verden, hvor hun er tvunget til at gifte sig med Jamie, en ung, skotsk kriger, der også er romantisk. Det er en lidenskabelig kærlighedshistorie, hvor Claires hjerte er splittet mellem to mænd i to forskellige tider.AFTERMATH
Sæson 1 er tilgængelig 1. maj
I denne canadiske dramaserie fra SyFy, møder vi familien Copeland, som kæmper for at overleve både naturkatastrofer og overnaturlige væsener. De startede deres rejse i North Pasco, Washington for at komme til Yakima, og de må kæmpe med både det katastrofale vejr, skruppelløse mennesker og umenneskelige dæmoner. I hovedrollerne ses James Tupper (Big Little Lies), Anne Heche, Levi Meadon, Julia Sarah Stone og Taylor Hickson.WARNING: THIS DRUG MAY KILL YOU
Premiere 2. maj
HBO-Dokumentar, der gransker de forfærdelige konsekvenser af afhængighed af smertestillende medicin i USA. Fire familier fortæller, hvordan afhængighed begyndte med receptpligtig medicin og smertestillende midler. Dokumentaren viser, hvordan helt almindelige mennesker kan blive fanget i en stærk afhængighed af receptpligtig medicin, hvilket også i visse tilfælde førte til en afhængighed af heroin.CHRIS GETHARD: CAREER SUICIDE
Premiere 7. maj
Depression, alkoholisme og selvmord ... I denne nye HBO comedy special er temaerne langt fra de traditionelle komikertemaer. Chris Gethard holder sig ikke tilbage, når han stiller skarpt på egne oplevelser med psykisk sygdom, mental sundhed, og hvordan man kan finde håb de mærkelige steder. Det er en smerteligt ærlig historie fra en af de mest originale komikere i vor tid.
"I just try to make my jokes come from an honest place, and unfortunately for me being honest means copping to the fact that I once crashed a car on purpose." (careersuicideshow.com)MOMMY DEAD AND DEAREST
Premiere 16. maj
Beboerne i Springfield var chokerede, da Dee Dee Blanchard blev fundet myrdet i sit hjem, og hendes datter Gypsy, som sad i kørestol, var forsvundet. Efterforskerne kom på sporet af Gypsy, da hun skrev på Facebook: "The bitch is dead", og en række forfærdelige begivenheder og hemmeligheder kom frem i lyset, da mordsagen gik i gang. Dokumentarist Erin Lee Carr (HBO's Thought Crimes: The Case of the Cannibal Cop) har gennem møder med den fængslede Gypsy Rose Blanchard skabt et portræt af en af psykologiens mest kontroversielle sygdomme: Munchausen by Proxy-syndromet. Det skulle nemlig vise sig, at Dee Dee Blanchard havde løjet om datterens helbred.1993
Sæson 2 har premiere 17. maj
Vi befinder os i Rom i 90'erne. Alle har travlt med at kæmpe deres egne kampe i det evigt skiftende politiske landskab. Leo drømmer om en ny politisk bevægelse, men først skal han modstå fristelser fra fortiden. Pietro er en arbejderklassehelt, der blev politiker. Han er ved at miste alt, som betød noget for ham, men han kan ikke slippe det politiske. Tv-stjernen Veronica fik alt, hvad hun ønskede sig, men spørgsmålet er, om det var det værd? Den HIV-smittede efterforsker Luca har ikke magt - han ønsker derimod at bekæmpe den. Men hans helbred er forværret, og hans kærlighedsliv er forvirrende.12 MONKEYS
Sæson 3, afsnit 1-4 20. maj og afsnit 5-7 22. maj
Indsatsen har aldrig været højere for de tidsrejsende hovedpersoner i sci-fi-serien 12 Monkeys. De er på vej på en rejse, der vil tage dem længere tilbage i tiden, end de nogensinde har været før. Og de vil stå overfor en ny trussel, der kan blive deres skæbne. På rollelisten ses blandt andet Hannah Waddingham (Game of Thrones) som Magdalena, Faran Tahir (Star Trek, Iron Man) og Christopher Lloyd (Tilbage til fremtiden). Sæson 3 er opdelt i to dele, de første fire episoder kommer 20 May, og de resterende tre episoder kommer 22. maj.CASUAL
Sæson 3 har premiere 24. maj
Zander Lehmann ståb bag den Golden Globe-nominerede Hulu-komedieserie om den nyligt fraskilte Valerie, der bor sammen med teenagedatteren og sin evige ungkarl af en bror. Valeries (Michaela Watkins) beslutning om at flytte trioen til et nyt hjem falder ikke i god jord, og der er mange forandringer på vej; nye arbejdspladser, nye partnere og nye muligheder. Vil de kunne tilpasse sig den nye hverdag og respektere hinandens grænser? Mon ikke det bliver svært ... Chace Crawford (Nate i Gossip Girl) er ny på holdet med rollen som Byron, en studerende i Valeries klasse.THE WIZARD OF LIES
Premiere 21. maj
Det skabte overskrifter i hele verden, da finansmanden Bernie Madoff i 2008 blev anholdt for at stå bag det største finansielle bedrageri i amerikansk historie. Filmen skildrer Madoffs bedrag, og hvordan Madoffs familie kom i mediernes nådesløse søgelys. Robert De Niro er patriarken Bernie Madoff. Michelle Pfeiffer skildrer Madoffs kone Ruth Madoff, der må vænne sig til et helt nyt liv, da hendes mand får en dom på 150 års fængsel. Barry Levinson har instrueret HBO-filmen, der er baseret på manuskript af Sam Levinson, John Burnham Schwartz og Samuel Baum.TWIN PEAKS
Premiere 22. maj
Nu vender tv-sensationen Twin Peaks tilbage. Beboerne i provinsbyen Twin Peaks var chokerede, da den unge kvinde Laura Palmer blev fundet myrdet. 25 år senere, forsætter historien. Mange kendte ansigter dukker op igen, herunder Kyle MacLachlan i rollen som FBI-agent Dale Cooper. Twin Peaks er skrevet og skabt af David Lynch og Mark Frost. David Lynch har instrueret alle 18 dele, der hver især har en varighed af en time.