Debat af Smart TV, herunder platforme, apps og tjenester. Råd til køb og tips til brug
Af MichaelSørensen
#255151 Tænkte vi kunne have en tråd om det kommende Apple tv, hvor rygter og facts kan debatteres for os der skal have den.
Jeg overvejer end ikke andet. Har længe luret på shield, men må indrømme jeg nok bare er Apple gladest:) - med den begrænsninger og muligheder det så indebærer.
Jeg er ret overrasket over Dolby vision vel mere eller mindre er bekræftet.
Næste ønske er 24p og jeg har da et håb eftersom den nyeste iPad vil have dynamisk frekvens (var det ikke iPad Pro?).
Mon Siri nogensinde lander med dansk tale
Af rkc
#255156 Jeg har lige købt Apple tv 4 og instaleret Stofa app, ved ikke hvad der sker men der er meget hakken i billedet ved hurtige bevægelser specielt er det ikke til at holde ud at se fodbold.
Er det appen som er dĂĄrlig ?
Brugeravatar
Af Axlon
#255158 Prøv at sætte ATV til at køre med 50Hz inde under videoopsætningen
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#255159 Sidste år kom de jo til at afsløre bl.a. svensk og norsk Siri i betaudgavrn af tvOS. Jeg kører tvOS 11 beta og har løbende holdt øje med om der er indikationer på dansk. Desværre intet at se indtil videre :(

Mht. 4K Apple TV så tilføjes den helt sikkert til arsenalet herhjemme. Jeg er også spændt på 4K HDR film i iTunes. Hvis de koster det samme som HD gør i dag, kunne jeg godt finde på at begynde at leje en film på boksen i ny og næ.
Af ChrisJJ
#255175
rkc skrev:Jeg har lige købt Apple tv 4 og instaleret Stofa app, ved ikke hvad der sker men der er meget hakken i billedet ved hurtige bevægelser specielt er det ikke til at holde ud at se fodbold.
Er det appen som er dĂĄrlig ?


Prøv at skriv i den rette tråd. Denne handler om det kommende ATV med 4K, ikke ATV4. ;)

Link til trĂĄden her:
http://www.flatpanels.dk/flatforum/viewtopic.php?f=35&t=34454