Debat af Smart TV, herunder platforme, apps og tjenester. Råd til køb og tips til brug
Af bromberg
#253508 Jeg har aldrig set en Chromecast i brug, men har bildt mig en begrænsning ind, indtil jeg prøvede xplay på mit LG tv.
Her kan jeg godt afspille både hdr materialer og demo filer af Dolby Vision materiale i xplay app´en, selvom min Imac, som er plex server ikke kan håndtere 4k (begrænset til 1080p).
Det er så fordi xplay blot streamer filerne ubehandlet.

Hvad med en Chromecast Ultra? Vil jeg (nå dolby vison blir muligt at købe til download eller via streaming) så kunne streame fra min Imac plex server til chromecast og for uhd, HDR, Dolby Vision og ikke midst Atmos/DTS X, selvom Imac selv kun understøtter 1080P og standard dolby digital og DTS?
Selvfølge betinget af at chromecast vil være tilsluttet en receiver der kan sende signalet videre?
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#253528 Plex transcoder generelt filer, hvis enheden i den anden ende ikke har understøttelse af formatet, for at sikre, at video afspilles. Understøttes formatet derimod af f.eks. Chromecast Ultra, så skulle det gå igennem uagtet begrænsningerne i din Mac. Så er den bare en "dum" lagerenhed ligesom en netværksharddisk ville være det. Herhjemme har vi f.eks. en indbygget 2TB harddisk i routeren, som bare agerer lagerplads for programmet Infuse.

Jeg skal gerne prøve at teste det. Er der nogle særlige filer du vil have testet?
Af bromberg
#253661
Rasmus Larsen skrev:Plex transcoder generelt filer, hvis enheden i den anden ende ikke har understøttelse af formatet, for at sikre, at video afspilles. Understøttes formatet derimod af f.eks. Chromecast Ultra, så skulle det gå igennem uagtet begrænsningerne i din Mac. Så er den bare en "dum" lagerenhed ligesom en netværksharddisk ville være det. Herhjemme har vi f.eks. en indbygget 2TB harddisk i routeren, som bare agerer lagerplads for programmet Infuse.

Jeg skal gerne prøve at teste det. Er der nogle særlige filer du vil have testet?


Ahh det var præcis det svar jeg ledte efter:).

Jeg har en håndfuld atmos film liggende jeg så ville rippe, men kun hvis Plex kan sende det videre til i det tilfælde her chromecast.
Jeg har en ps4 der kan klare det idag, men vil gerne gøre lidt mere ud af det nu hvor man efterhånden kan få mange atmos film - billigt.
- men ville gerne undgå ps4 som afspiller, det blir jeg bare aldrig glad for.

Jeg ville da gerne vide om Dolby vision afspilles via plex (det før det i xplay ihvertfald)?
Jeg har de demo klip siden her var behjælpelig med.
En chromecast, kan den sættes til at foretrække Dolby vision i Netflix også? Når materialet er til det selvfølgelig