Har du spørgsmål eller kommentarer til vores anmeldelser, kan du finde en tråd for hvert anmeldt produkt her.
Brugeravatar
Af JanTheMan
#267792 Nu kender jeg intet til Apple TV 4K, men jeg kan forstå at der er 2 udgaver, en med 32 GB og en med 64 GB, og der anbefales den med 64 GB hvis man skal bruge den til spil, men da jeg har en Xbox One S skal jeg ikke brug den til spil og som jeg har læst så kan Apple TV 4K slet ikke måle sig med Xbox One S, så der er vel ingen grund til at købe 64 GB udgaven.?

Det er en Medieafspiller som har de fleste danske Apps og flere streamingtjenester og muligheden for at købe, leje UHD film via iTunes, er der andre ting som den kan bruges til.?

Så kan jeg gå ud fra at jeg kan købe 32 GB udgaven når jeg ikke ønsker at bruge den til at spille på, eller har 64 GB udgaven nogle andre formål at brugen den ekstra hukommelse til.?
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#267824 Generelt er der ingen grund til at købe 64 GB versionen. Boksen sørger selv for at administrere pladsen, så selvom du køber spil, så vil 32 GB være nok.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#267861 Enig. 32GB burde være alt rigeligt til dit behov.

Ud over apps, spil og filmleje, så kan boksen også agere HomeKit-hub i hjemmet. Altså til at sture forbundne enheder (lamper, opvarmning osv.) bundet op på HomeKit, når familien ikke er hjemme. Du kan også organisere feriebilleder via iCloud, som kan vises på tv-skærmen samt sende medieindhold fra iPhone/iPad over på tv'et via det system der kaldes Airplay.