Har du spørgsmål eller kommentarer til vores anmeldelser, kan du finde en tråd for hvert anmeldt produkt her.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#222324 Anmeldelsen af Chromecast 2 er online. Den har et nyt design, forbedret WiFi og Fast Play.
Find testen her: http://www.flatpanels.dk/test.php?subac ... 1446803227

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller tilføjelser, kan de placeres her i tråden og vi skal prøve at vende tilbage på dem.

God fornøjelse med læsningen.
Af plysgaard
#222357 Jah... den er billig... men som i selv siger... man mangler en brugerflade på skærmen...

Og der er jeg altså ovenud lykkelig for min Minix Neo X8h-Plus

4K understøttelse, AC wifi og forrygende hurtig octa core processor der gør det nemt og hurtigt at afspille HBO, Netflix, Kodi, DRTV m.fl.
Af BadMan
#222358 Så umiddelbart giver det vel ingen mening at udskifte sin "gamle" Chromecast med den nye, med mindre man absolut vil på 5Ghz?

Da Fast Play endnu ikke virker, og det måske reelt også vil komme til at fungere på den gamle, så er det vel banalt set kun AC og nyt design man får?
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#222461
BadMan skrev:Så umiddelbart giver det vel ingen mening at udskifte sin "gamle" Chromecast med den nye, med mindre man absolut vil på 5Ghz?


Nej, kun hvis man vil på 5GHz, hvilket jeg dog kan anbefale. Efter at have skiftet til 5GHz ac i privaten kører mit WiFi meget bedre. MIMO og beamforming gør underværker. Nu mangler jeg kun at få et par ældre enheder over på 5GHz.

BadMan skrev:Da Fast Play endnu ikke virker, og det måske reelt også vil komme til at fungere på den gamle, så er det vel banalt set kun AC og nyt design man får?


Ja, sådan opleves det lige nu. Men Chromecast som platform udvikler sig nok med tiden, så vi må se hvad der sker på lang sigt. At bruge den nye Chromecast i daglig brug føles helt seriøst præcis ligesom at bruge den gamle.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#222463
sumus skrev:Er det ikke på tide med en opdatering af ps4?


Der kom jo en meget lille opgradering af den for nylig. Vi venter stadig på 4K-video support. Det talte det jo om ved lanceringen... O-O
Af Ksk55
#222748 Jeg har aldrig haft en Chromecast, men valgte at købe en efter at have læst jeres test. Jeg er netop kommet ind af døren med den, og glæder mig helt vildt til at få den sat igang.

Et spørgsmål rent markedsføringsmæssigt af Google - mange i min omgangskreds ved ikke, hvad en Chromecast egentlig er. Fortæller man dem om den, så lyser deres øjne nærmest op, da mange har fjernsyn der ikke er SmartTV - har Google ikke været dygtige nok til at komme ud til den helt almene forbruger? Og tror i, at det er noget de lykkes med ved denne 2'er?
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#222752 Det er naturligvis bare min mening, men jeg synes aldrig, at Google har været gode til markedsføring. Deres Nexus-telefoner, som godt nok sælges med i samarbejde med partnere, sælger heller ikke i samme skala som mange andre telefoner.

Dog synes jeg tit man ser Chromecast i reklameaviserne fra Elgiganten og de andre. Produktet er jo kun to år gammelt, så på den tid tror jeg egentlig, at det er kommet ret bredt ud i Danmark. Nu har de lavet et design der ser lidt mere indbydende ud, og mindre nørdet, så jeg tror egentlig, at pilen peger opad for dem.
Af Rtorp
#222768 Med den første version af chromecast, oplever jeg at mundbevægelse og lyd ikke er i synk. Hvordan er den med den nye, er der nogen forsinkelse?
Af Rtorp
#222788 Der hvor vi lægger mærke til det, er når vi caster fra dr.dk appen. Der er ikke meget, men nok til det er forstyrrende. Så er spørgsmålet om det er forbedret på den nye, eller om vi bare er sarte :o
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#222790 Det kan også skyldes tv'et. Det er ikke uhørt, at skærmenes forskellige billedsystemer forcerer det? Hvad er det for et tv? Og kører I med de dynamiske billedsystemer slået til eller fra?
Af Rtorp
#222793 Det er et Pana 42gt30. Indstillingen er som Flatpanels anbefalede i jeres test for nogle år siden. Jeg kan ikke huske om det er slået fra, men det mener jeg.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#222795 Jeg husker faktisk en sag for noget tid siden, hvor visse Panasonic-ejere var ramt af lydsynk-problemer. Det endte vist med, at Panasonic byttede nogle skærme. Så vidt jeg husker forekom det dog også på tv-kanaler. Jeg ved ikke om det kan være fejlkilden, men det må være til at grave op her i forummet.
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#224058 Et BD rip er max 50 Mbit/s og typisk kun 30-40.