Debat og råd om tv-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærms-tv
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#262708 Skulle vi ikke kollektivt blive enige om, at så længe diskussionen kører fortløbende, så er der ingen grund til at quote hele tråden. Det er ligesom det dersens Facebook Messenger... man svarer på indlægget lige ovenover.
Brugeravatar
Af Jursii
#262711 Jeg er selv ret interesseret i at vide mere om omfanget af denne bug, men synes der er ret begrænset med tråde rundt omkring på 2017 modellerne.
Det er faktisk årsagen til at jeg ikke slog til på BF (og at de var billigere et par uger før), da 80% af mit tv-brug er på gaming, så det er virkelig en deal-breaker hvis dette ikke kan løses via indstillingerne.

Har du prøvet at justere brightness i selve spillet? De nyere spil kræver at man tager stilling til dette ved første afspilning. Hvis du har gjort dette på dit gamle tv eller før du opdaterede, så kan der muligvis være noget at hente der, uden at det går ud over farverne.
Jeg har fundet nedenstående fra et andet forum, kunne være fedt med feedback :)

"Most of this is based on my experience tweaking Middle-Earth : Shadow of War. In this game, I found changing in-game brightness slider to ~60% improved everything further.

First off, make sure under the General tab of your LG TV HDMI ULTRA HD Deep Color is turned on. Some on here swear the input icon must be set to game console as well, but I didn't noticed a difference from PC.

Picture Mode Settings: Game (User)
HDR Picture Mode: Game (User)

Customize
__________

OLED LIGHT
100
Contrast
100
Brightness
50
Sharpness
20
Color
70
Tint
0
Color Temperature
0

Advanced Controls
_________________
Dynamic Contrast: Off (personal preference)
Dynamic Color: Off (personal preference)
Preferred Color: All three settings at 0
Color Gamut: Extended
Super Resolution: Off
Gamma: Medium

Picture Options
______________
Noise Reduction: Off
MPEG Noise Reduction: Off
Black Level: Low
Real Cinema: Off
Motion Eye Care: Off
TruMotion: Off"
Af Ghidora
#262715 Der er en teori om at det var for at minimere chancen for at få burn-in.... men det ved jeg ikke om man skal tro på!
Af TheSleeper
#262717 Har prøvet alle indstillinger jeg kunne suge på Google og for mig personligt kommer jeg ikke tæt på hvordan HDR game-mode så ud inden opdateringen til 04.70.10 ... desværre :( Der er sikkert personer derude som synes det ser fino ud med den nye HDR game-mode implementering, men jeg er bestemt ikke en af dem! Kommer der ikke en opdatering og er det ikke muligt at lave revert til version 05.30.02 vil jeg lade handlen gå tilbage! Jeg købte dette TV efter jeg havde set Xbox One X / PS4 Pro HDR titler stå knivskarpt og nu har de så fjernet købs-grundlaget ved opdateringen til 04.70.10. Havde jeg set en C7 med denne opdatering i HDR game-mode havde jeg aldrig købt dette tv!

LG har lavet en udtales om at folk der er utilfredse med denne ændring skal sætte Dynamisk Kontrast til High i HDR game-mode :( Det ødelægger jo billedet fuldstændigt!
Senest rettet af TheSleeper 4. dec, 16:07, rettet i alt 1 gang.
Af TheSleeper
#262719
Ghidora skrev:Der er en teori om at det var for at minimere chancen for at få burn-in.... men det ved jeg ikke om man skal tro på!


Ja ... havde godt læst at det måske skulle være grunden til at de har lavet denne ændring :)
Af TheSleeper
#262720 Midlertidig løsning:

Til dem der skulle være interesseret kan man sætte HDMI input til PC og bruge standard profilen. Her opnår man de samme 21 ms. respons tid og bevare noget af den flotte HDR præsentation:

https://www.reddit.com/r/OLED/comments/ ... of_053002/