Debat og råd om tv-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærms-tv
Af Vinther
#260672 Hej

Jeg er netop flyttet i egen lejlighed og skal i den forbindelse købe et tv. Størrelsen på lejligheden gør at TV'et max må være ca. 100 cm bredt (gerne mindre), hvilket svarer til en ca. 46 tommer skærm. Jeg har derfor kigget på 40-43'' skærme men producenterne laver desværre dårligt disse størrelser skærme mere. Derudover findes der heller ikke anmeldelser af skærmene, da de ikke tilhører high-end segmentet.

TV'et skal helst stå på en stander eller staffeli og derfor har jeg kigget en del på BO's Horizon TV, hvor jeg godt kan lide designet og mobilitet. Men jeg synes det er frygtelig dyrt i forhold til hvad man får for pengene. Særligt når jeg ser et Sony A1 55'' (som jeg godt kan lide designet på, men desværre er alt for stort) til 15K DKK.

BO kommer godt nok med en god lyd, men alligevel. Derudover har jeg kigget på Loewe's TV hvor Bild 3 er en mulighed. Sidst men ikke mindst overvejer jeg også kraftigt et par billigere fjernsyn nemlig:

Panasonic TX40E700 - http://bit.ly/2i2sskS
Sony 43XE8005 - http://bit.ly/2hhUasR
---
BO Horizon - http://bit.ly/2i1b13M
Loewe Bild 3 - http://www.scalahifi.dk/loewe-bild-3-kampagne/

Jeg går op i en god billedekvalitet og lyd. Jeg vil primært bruger skærmen sammen med et Apple TV 4 (ikke 4K), men jeg synes det er rart at TV'et har en nogenlunde velfungerende smart-tv platform selv, og derudover er responsivt forhold til kanal skift, kan optage og en overskuelig kanal guide.

Mine spørgsmål går på:
1) Er der nogen som har erfaringer med ovenstående TV og kan anbefalde eller fraråde dem?
2) Er det mulig at opnå et ligende design som de to nedenstående TV med de to ovenstående TV
3) Er der TV jeg overser som i min søgen?
4) Vil der være et tv fra tidligere år brugt som ville kunne opfylde mine krav ligeså vel?