Debat og råd om tv-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærms-tv
Af halvautomat
#257024 Hej
Vil skifte mit Panasonic 50" ud med en 65"
Da jeg ikke vil ofre ret mange penge - hvad er så det bedste køb.
Hvad tænker I om prisfald - plejer der ikke at ske noget omkring årsskiftet med udgående modeller ...
Jeg er ikke så vanskelig men vil godt have et godt billede idet det har min Panasonic plasma. og har stadig en Panasonic 42" kørende i soveværelset - så vil lave en rokade med de 2 tv
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#257026 Du kan jo holde øje med denne artikel:
http://www.flatpanels.dk/fokusartikel.p ... 1320152757

Vi følger op på de gode TV-tilbud løbende.
Af Kaktus-burger
#257078 Jeg synes ikke helt, at dine krav og økonomi er i overensstemmelse. Du vil gerne have en lignende billedkvalitet som din Panasonic plasmaskærm, men du vil ikke betale for det.

Den LG du linker til vil være alt andet end adækvat, hvis du værdsætter god billedkvalitet på højde med din plasma. Det tør jeg godt sige, at jeg er hundrede procent sikker på.
Af Beckham
#257086 Jeg gik i øvrigt selv fra en Pana plasma til en Sony LCD for nogle år siden og synes ikke det var noget større problem. Selvfølgelig skal man lige vænne sig til en ny type billede, men det synes jeg nu gik ret hurtigt. I dag savner jeg overhovedet ikke min gamle plasma.
Af Beckham
#257184 Hvis smart tv delen ikke er vigtig, så er Pana'en et godt bud og til en rigtig god pris. Pana's smart tv er måske udmærket, men det virker til at de er lidt i en overgangsperiode og det er spørgsmål hvor længe de kører videre med den nuværende hjemmeudviklede platform.

Dit gamle plasma er helt sikkert stadigvæk et rigtig godt tv målt på rå billedkvalitet, og ja, det er da svært at finde noget lignende, da der ikke laves plasma tv længere. Så tror man skal passe på med at sammenligne for meget når man tager skridtet væk fra plasma, men i stedet fokusere på de nye\gode ting man får med købet af nyt tv....større skærm...features osv.