Debat og råd om tv-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærms-tv
Brugeravatar
Af Rampen
#250423 Skal have fat i et nyt TV som ikke vil blive brugt til alm kanaler. Jeg ser kun ting med Chromecast/Stream og nogle gange film fra computeren med HDMI. Det fjernsyn jeg har nu er snart 9 år gamelt, så mine krav er ikke just høje, dog vil jeg for alt i verden undgå at det ikke ser flydende ud. At det måske ikke er de bedste farver eller den skarpeste skærm rører mig ikke.


Afstand til TV er mere end 3,5 meter

Størrelse omkring de 55"

Pris gerne under 6000 kr, men kan gå op til 7000 hvis det er nødvendig for mine krav

Jeg har fundet 4 kandidator hvor jeg har set den lille samsung og TCL i el giganten og Samsung så bedst ud tæt på, men har svært ville jeg sige samsung var favorit men den var kun 49", Jeg fandt en måske ældre samsung på 55" hos hifiklubben som jeg har svært ved at vurdere om den er god eller ej.

TCL 55"

Samsung 55"

Samsung 49"


Den TCL må jeg indrømme virker mest fristende, da den så okay ud og med indbygger roku har jeg ikke brugt for at investere i en chromecast ultra for 4k? Så vidt jeg lige kan se skriver folk der er indbygget roku i TCL om det er rigtig ved jeg skam ikke :D


Udover det skal den vægmonteres og jeg tænker det kunne være nogle har haft erfaring med Vægbeslag LPA36-446 32-55' Jeg skal have monteret fjernsynet på væggen og vil gerne have mulighed for at kunne justere den.
Af PeterD
#250428 KS7 gør det godt og hvis du ikke har lyst til at bruge 1000 Kr ekstra på CX700 her:

http://www.pocket-lint.com/review/13982 ... -its-price

https://youtu.be/C4Ey1CHXsBM

http://m.pricerunner.dk/pl/2-3144993/TV ... ign-Priser

er det et oplagt valg.

Her er der også en test af de forskellige Smart TV platforme som LG, Samsung, Sony, Panasonic samt TLC bruger
Brugeravatar
Af Rampen
#250429 Hvis jeg ikke nødvendigvis er fastlåst på 55" vil den KS7 være et godt valg som en 49" til den afstand, kan man se forskellen der? Det var lidt svært at vurdere de to jeg så i butikken fra en afstand så kan kun lige vurdere hvordan de så ud tæt på. Der var der selvfølgelig ingen tvivl om KS7 var bedst, men er det det samme på længere distance eller formindsker kravet til kvalitet der?Så en gut der nævnte noget med at caste fra tlf mhs. youtube https://youtu.be/3_S-GkiyVR8?t=1100
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#250430 Skærmen er helt klart i underkanten til 3.5 m, men feature- og billedmæssigt er den det sikreste valg.

Cast til Ruko kan vel kun ske fra apps, som understøtter Roku, dvs. de apps, som allerede ligger på den. Se her: https://www.howtogeek.com/214943/how-to ... hromecast/
Det er ikke anderledes end at app'en også skal understøtte Chromecast eller AirPlay for at kunne caste dertil. Forskellen er, at der er langt færre apps som understøtter Roku end de to førnævnte.
Brugeravatar
Af Rampen
#250519 Hmm tror valget lander på den 49" fra Samsung, hvis den bliver for lille har man en undskyldning for at skifte den hurtig ud igen eller også må jeg rykke rundt på møblerne.

Nogen der kan anbefale ophæng eller det hip som hap?Lige et ekstra spørgsmål bare for at være sikker

https://www.elgiganten.dk/product/tv-ra ... ?scid=SEM1

https://www.hifiklubben.dk/tv-og-hjemme ... 5-suhd-tv/


Er det præcis den samme model eller hvorfor står der SUHD-TV på Hifiklubben og el giganten skriver 4K UHD Smart TV. Selve model nummeret er jo det samme, men hvorfor SUHD og UHD?