Debat og råd om tv-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærms-tv
Brugeravatar
Af bbplayer
#253442
henrik.vellier skrev:Det skal jeg ikke gøre mig klog på.
Men jeg ved at Sony har udstyret deres afspiller med et solidt metal chassis, som gør at vibrationer og lyd praktisk talt er indkapslet. Min PlayStation 4 i "søvntilstand" larmer mere end X800 når den afspiller. Jeg kunne ikke være mere tilfreds. Prøv at søg på nettet, den har fået rigtig fine anmeldelser 🙂

Man må da håbe at lågen skiven kommer ind igennem er lige så godt lukket, for ellers er den piv åben når skiver nu skal kunne komme ind og ud, og det må være et godt sted lyd preller af når det skal ud :)
Næsten som med lyd isoleret rum, det er godt væggene er dækket men lukker man ikke døren rigtigt, så kan det ellers være nok så smart et rum.

Men vigtigt er du synes den larmer mindre end din PS4, forhåbentlig finder UP970 ikke vej tilbage på markedet og en ny UP975 dukker op med bedre lydisolering som du forklarer det, hvis det nu slet ikke er drevet.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#253889 Apropos snakken om alternativer til LG UP970, så står Panasonic UB700 i denne weekend (til og med søndag ved midnat) til 1.999 kroner. Det er en god pris, synes jeg.
http://www.flatpanels.dk/fokusartikel.p ... 1320152757

UB700 skulle efter sigende være = UB900 uden de analoge lydudgange.
Brugeravatar
Af bbplayer
#254165 Hvis det kan hjælpe nogen, så er den på lager online hos bilka/føtex til 2499,- igen.

@bromberg
Dette har LG selv sagt, om det så er som med DV, ved jeg ikke.
*In a joint statement announcing the UP970 on January 05, 2017 at CES, LG and Dolby Laboratories announced that it would also be "compatible with a variety of leading sound formats, including Dolby Atmos. DTS-X is an object-based audio standard designed to compete against Dolby Atmos and we currently do not have any information on if the UP970 will also support DTS-X or if that will be added later through an LG firmware update.
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#254196 Kan man leve uden DV, så har jeg leget lidt med Samsungs seneste 8500-model og den er nogenlunde støjsvag. Jeg skal lige prøve at se om jeg kan lave en side-by-side sammenligning med Panas 700-model, som jeg også har. Menuerne er selvsagt noget mere moderne end Panas... ;)