Debat og råd om tv-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærms-tv
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#229925 I denne tråd kan vi samle erfaringer og debat om de nye OLED og LCD-skærme fra LG.

Fuldt overblik over 2016-skærmene her:
http://www.flatpanels.dk/artikel.php?su ... 1459238358

LG satser som bekendt på OLED, 4k/HDR/Dolby Vision, webOS og til dels "Super UHD" LCD'erne i år. Der kommer fire OLED-serier.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#229940
Bent odense skrev:Kunne det tænke sig at sortniveauet bliver en tand beder på led 9 serie med den nye billede teknolige.


De første meldinger jeg har hørt siger ja. Men stadig ikke på niveau med VA-panelerne.

Jeg regner med at vi får enten UH950 eller UH850 ind til test snarest.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#230080 Som delt i en anden tråd, så er her den første anmeldelse af LG's 2016 OLED. Det er G6, der er den dyreste model, men rygtet siger jo samme panel i alle 2016 OLEDs.

http://www.hdtvtest.co.uk/news/oled65g6 ... 014268.htm
Brugeravatar
Af Simon R.
#231919 Glæder mig til at se jeres test.

Men kommer til at tænke på en ting... når I modtager tv til test, har I så på fornemmelsen at I får et særligt udvalgt eksemplart tilsendt? Altså om LG i det her tilfælde har fundet en skærm med minimal banding/tint osv....? I må vel kunne se, om det er et helt nyt tv fx eller det har været åbnet.
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#231921 Nej. Vores er helt nyt. Men det er ikke pakket ind i den normale kasse, som du får udleveret hos El-Giganten, så den er plukket til formålet. Om det så er udvalgt på baggrund af et godt panel er svært at sige, men det er i hvert fald eksemplarer, som er tjekket på forhånd, så man ved at de virker.m Den er ankommet direkte fra fabrikken i en flightcase i fredags, hvor man så lige har taget pap-kassen ud indeni. Det samme var tilfældet med EC930 i sin tid.

EG960 var dog brugt da vi fik 65"-modellen, men det skyldtes, at den første vi fik jo var defekt og de måtte lede efter en substitut. På nogle af de andre TV vi modtager har de været ude på en runde inden, men vi ligger ret lunt i svinget og får ofte lov at teste som de første herhjemme. Da vi ikke kan tage ALT ind på én gang, så må der dog nødvendigvis være nogle modeller, som vi ikke når at få fat på som de første, så jo længere hen på året vi kommer, des større er risikoen for, at TV'et har været leget med før.

Men når vi så har haft det, så er der jo andre der skal teste på samme eksemplar. Der er kun 2 E6'ere her i Norden og vi har den ene. Den anden gætter jeg på stadig er i Sverige.
Af Turbo
#231928 I min bedømmelse af LG EF950V skriver jeg også om det - foden er der 6 skrue huler men kun 5 skruer med - så jeg måtte i gang med at finde en skrue i den rigtige størrelse (når der er 6 skrue huler så skal der også 6 skruer i og ikke kun 5, hehe).
Brugeravatar
Af bbplayer
#254143 Er man heldig eller?

Selvom mange/flere synes at C6 / buet skærm ikke var at foretrække, så folk skulle gå efter B6, så er det vidst nok lidt ofte at B6 er bagud med firmware pga. chip skulle være et andet.

Så C6 er altså ikke kun den buet skærm til forskel, når chipsæt giver så mange udfordringer, og C6 så bliver det bedre køb, hvis man altså kan se bort fra buen. :)
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#254145 Mon ikke LG har fortrudt, at de udstyrede B6 med tredjeparts chipset? Det virker som om, at det har kostet dem mange mandetimer at udvikle game mode, fejlrettelser osv.

Hvis man gør det regnestykke op ift. de håndører de har sparet på chipset i hvert TV, så tror jeg ikke det har kunnet betale sig.