Debat og råd om tv-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærms-tv
Af Hviid Gruppen
#260736
Vaffelkaj skrev:Var det i en Fysisk butik? :( Så den ikke online, så havde jeg slået til :(

Vaffelkaj skrev:Ja, men det var så kun Gentofte ;) lidt langt fra Esbjerg ;)

Tror der er meget stor chance for LG OLED modeller kommer på online-udsalg BF, især med tanke på de ved første øjekast er lidt fraværende her singles day foruden LG C7 til små 13k men om B7 (55) kommer under 9.777DKK tvivler jeg lidt på, når man prøver at fornemme hvor en grad af indre markedsværdi pt ligger, men vil være interssant af se om 65inch kommer i spil under 15k.
men et godt signal er at lagerene af B7 ser ud til at være fyldt igen, fik selv sms fra elgiganten Gentofte fredag om at jeg kan afhente min B7-55, men skal bruge varevogn fra letsgo-delebilordningen her fra Nørrebro, men den er fri nærmest dagligt,
Faktisk mere t tvivl om LG 55UJ701 til 4.999 (+75dkk i såkaldt Elgigant kalibrering da kun kalibreret modller var in house) købt ved køtilbud' er prisen værd. (5074DKK) vejl. EG pris 11.5k men dog stærkt oppumpet retail-pris, nok nærmere de 6 til 7k men dette køb var tiltænkt min mor på 61 og antager at WebOS3.5 kva magic remote meget vel er det bedste og mest intuitiv TV'OS for hende, og billedkvalitet med mere' til en vis grad kommer i anden række. (står stadig uåbnet i korridoren) men antager at det er en keeper, upåagtet semispecs.
Af lennon
#261040 Så vidt jeg kan se på Tyske prissøgemaskiner, så er 65” W7 krøbet under 40 k i nogle netbutikker . .