Om tilbehør og kabler til hardware eller skærme.
Brugeravatar
Af C-TEI
#251374 Er på udkig efter et tv bord som har 2 hylder, hvor den øverste skal have plads til min center højtaler som er 16 høj. Eksempel:
https://tvbord.dk/shop/tv-bord-indbyg-hjul-597p.html - er for højt
https://tvbord.dk/shop/kraftig-glas-tv-4095p.html - er for højt

Men jeg kan simpelthen ikke finde noget tv bord uden en mellem væg i midten af tv bordet.
Eksempel: http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/S49061228/

Tv bordet skal have ca. mål: H. 40 cm. B. 110-130 cm. D. 30-50 cm. og så skal det bare være sort. Om det er træ, glas eller metal er ligemeget.

Jeg har simpelthen været inde på samtlige møbelhjemmesider og det eneste jeg kan finde er disse 2, som desværre kun har 1 hylde.
https://tvbord.dk/shop/tv-bord-neo-4471p.html
https://tvbord.dk/shop/glas-tvbord-4676p.html - denne er dog 140 cm.

Mit tv er et 65KS7005

Kender i nogle specielle møbelsider som normalt ikke kommer op i google?

Note: Tv eller bord skal ikke hænges op på væg :p
Brugeravatar
Af bbplayer
#251377 Kunne du ikke bare vælge at gå efter design og kikke på hvad materiale bruges i midten, så får taget den midterste del ud derhjemme og evt få sat en anden støtte i midten som ikke er en hel plade men måske stål rør? Hvis vægten altså kræver støtte i midten.

Det koster ofte ikke meget at være lidt kreativ, jeg havde selv problemer med at finde en bagplade på de fleste tv systemer jeg så på som jeg kunne lide, det endte med jeg købte plade i silvan og klistrede sort køkken folie på pladen, så den matchede sort tv reol. det har fungeret fint her.
Af CFE
#251380 BESTÅ fra IKEA, som du selv linker til, kan du bare undlade at montere hylderne i, eller flytte dem op eller ned så de passer. Du kan også have 2 hylder i den ene side og ingen i den anden, så der er gode muligheder for at tilpasse.
Brugeravatar
Af C-TEI
#251411
bbplayer skrev:Kunne du ikke bare vælge at gå efter design og kikke på hvad materiale bruges i midten, så får taget den midterste del ud derhjemme og evt få sat en anden støtte i midten som ikke er en hel plade men måske stål rør? Hvis vægten altså kræver støtte i midten.

Det koster ofte ikke meget at være lidt kreativ, jeg havde selv problemer med at finde en bagplade på de fleste tv systemer jeg så på som jeg kunne lide, det endte med jeg købte plade i silvan og klistrede sort køkken folie på pladen, så den matchede sort tv reol. det har fungeret fint her.Måske har jeg ikke beskrevet det jeg går efter helt korrekt ;)
Det jeg er ude efter er et tv bord med 2 rum som går fra den ene side til den anden, uden en mellem væg. Da jeg vil have min center højtaler i midten af tv bordet og ikke i siden.
Det du siger med at tage den midterste del ud og få sat en støtte i, kan ikke lades sig gøre, da jeg jo så ikke kan få en hylde ind bagefter. Samt gider jeg ærligtalt ikke begynde og save og jeg ved ikke hvad på et nyt møbel 8-)

Det skal være i stil med de 2 første jeg linker til. Altså ingen mellem væg samt 2 hylder.
Senest rettet af C-TEI 10. maj, 00:27, rettet i alt 1 gang.
Brugeravatar
Af C-TEI
#251412
Torben Rasmussen skrev:Kontakt dem her: http://www.hifimoebler.dk/
De kan lave det custom.


Har været inde på deres hjemmeside inden jeg skrev i dette forum.

Har kigget deres katalog igennem og kan ikke se nogle løsning der er tæt på det jeg går efter. De laver også møbler med mellemvæg. På nær hvis man køber 3 rum. Men så bliver tv bordet alt for langt. :((
Hvis de kan lave et custom tv bord, så bliver det sikkert alt for dyrt.
Har ikke tænkt mig at bruge mere end max 3000 kr
Af ThomasFrost_DK
#255949 Jeg har købt et vanvittigt lækkert tv møbel i Daells Bolighus, tror det hedder Median sekt. 34 eller var det 43..
Men det er en kæmpe hylde, med stoflåge så lyd og IR signal gåR igennem..
Vi valgte så modellen med skuffe, men kan også købe med 2 hylder /stoflåge.. kostede dog 1500kr mere.. men der er tit 20-25% Rabat..