Emnet er Blu-ray og harddiskoptager-bokse af alle arter
Af dafling
#251227 LG UP 970 er på lager hos bilka og føtex til 2499kr. Har klippet en sjov tekst ud fra bilka beskrivelse af den ☺️. LG UH970 understøtter HDR og Dolby Vision. Dolby Vision er særligt vigtigt, da det er det lydformat, de fleste filmproducenter har valgt som standard.
Brugeravatar
Af Duber
#265105 Lg Up970. Hej Flatpanels.dk
Ak - jeg købte en Lg Up970 afspiller for et ½ år siden ,men opdateringen til Dolby Vision er endnu ikke kommet.Har kigget på deres hjemmeside men der står intet om opdateringen,er der nogle der ved noget om evt.hvornår opdateringen kommer,den skulle jo have været der allerede efter mine oplysninger.
Af aalb1970
#265109 Seneste jeg har hørt om DV opdateringen er, at den skulle komme en gang i marts 2018.

Der blev faktisk lanceret en opdatering i august 2017, men den blev ret hurtigt trukket tilbage, da der angiveligt var utilfredshed hos Dolby med bl.a. korrekt gengivelse af DV farverummet. Aktuelt er der også problemer på LG's OLED tv med forkert styring af lysstyrke i mørke scener, når DV sendes via HDMI. Om problemet er generelt eller relateret til LG's OLED tv er ikke klart på nuværende tidspunkt, da det p.t. kun er LG, der understøtter DV. Jeg hælder til, at det er et generelt problem med DV og HDMI, da problemet ikke eksisterer i de indbyggede apps, men det bliver vi forhåbentlig meget klogere på, når Sony frigiver DV til udvalgte tv senere på måneden.
Brugeravatar
Af Duber
#265140 Tak for din kommentar,dejligt at høre det ikke er mit apparat der er defekt.Det er godt nok en lang tidshorisont både LG og andre producenter har med deres lovede firmvare opdateringer,man køber jo produktet i den tro afspilleren kan vise DV indenfor en kort periode,ellers kunne man ligeså godt vente med at købe produktet indtil det var up to date.Men tak for din oplysning.