Til diskussion og snak om computerskærme
Brugeravatar
Af Ausfart
#254401 Hej jeg ved ikke om dette er det mest oplagte forum til mit spørgsmål men nu prøver jeg.
Er der nogle som har bestilt den nye Imac 27" og oplevet lang ventetid?
Jeg bestilte en i Elgiganten i slutningen af sidste måned som skulle modificeres med en større harddisk og fik af vide der ville gå ca 10 dage før den var her. Den er ikke kommet endnu og jeg har været oppe og spørge til den et par gange. De påstår at der hvor de modificere dem holder de sommerferie, men det kan undre mig lidt at Apple lancere et nyt produkt og ikke har taget højde for at folk skal have ferie.
Jeg ved godt at de laver bevidst ventetid på Iphones når de udkommer for at hype dem men jeg tvivler på det er tilfeldet ved Imac.
Brugeravatar
Af Brixen
#254421 Det er noget vrøvl Elgiganten siger. De bliver ikke modificeret, men produceret efter ordre direkte i Kina, og send med luftfragt hertil.

Hvis jeg tager den dyreste 27", modificerer med 4,2 GHz CPU og 1 TB SSD og andet tastatur, så er leveringstiden sådan:

Ordre afgivet i dag leveres:
31 Jul - 2 Aug – Den hurtigste
2 Aug - 4 Aug – Gratis
Af KBW
#254423 Elgiganten fortalte mig tidligere at ventetiden ville være væsentlig kortere såfremt jeg købte modiferet MacBook hos f.eks Humac frem for hos Elgiganten.

Valgte dog at købe billigere et tredje sted gennem en ven, det tig 1 1/2 måned.
Brugeravatar
Af Bond
#254438 Hvorfor bestiller du ikke direkte fra apples egen store fremfor via Elgiganten? Specielt når du vælger en iMac BTO.
Brugeravatar
Af Ausfart
#254442 Jeg bestilte ved Elgiganten da jeg gerne vil have en fysisk butik at kunne aflevere ved hvis den skulle gå i stykker. Det er måske lidt gammeldags men det føler jeg mig mest tryg ved og så sagde de det ville tage samme tid med levering som ved Apple måske et par dage ekstra når den skulle igennem deres system. Men Jeg tror lige jeg skal op og have en snak med dem igen i dag.
Brugeravatar
Af Ausfart
#254499 Nå i kan lige få forløbet.
29/6 bestilte jeg min Imac ved Elgiganten og fik af vide der ville gå ca 10 dage før den kom. Den 12/7 tager jeg op i butikken for at høre hvor langt den er og får af vide den vil komme den 17/7. Den 17 tager jeg derop igen og får af vide de har nogle problemer med ferie der hvor de laver dem men at den nok snart er på vej. Den 19 tager jeg op og vil gerne have en konkret dato og forholde mig til og får af vide jeg vil få en besked senere på dagen om hvornår den kommer. Det gør jeg så ikke og tager derop igen den 20 og er ved at være lidt sur over situationen og får af vide der vil gå yderlig 7-14 dage. Så skriver jeg herinde og ud fra de svar tager jeg op og snakker med dem i går. Jeg fik stadig ikke svar som lovet og i dag tog jeg så derop ret sur og forlangte et svar nu. De sagde så den senest vil komme den 18/8 hvilket jeg sagde jeg ikke kulle leve med og ville have mine penge tilbage. Det ville de så først ikke da den jo et Built to order hvor de sagde der ikke var retur ret på. Jeg sagde så at der ikke var tale om en retunering da jeg jo ikke har fået noget produkt og hvis jeg ikke fik mine penge så måtte jeg jo have fat i en advokat. Efter 5 min fik jeg så mine penge retur.
Jeg har nu bestilt ved Apple og fået en leveringsdato der hedder 1-3/8. Så håber jeg det passer bare lidt bedre.
Brugeravatar
Af Ausfart
#254500 Undskyldningen i dag for forsinkelsen var desuden at de havde bestilt en computer dagen efter "min" som var næsten magen til og at de derfor skulle have troet det var en fejl hos Apple.
Brugeravatar
Af Brixen
#254502 Det er noget bedre Ausfart. Så kommer den direkte fra fabrikken i Kina til dig uden omveje.

Og når du får trackingnr. kan du selv følge den.