Til diskussion og snak om computerskærme
Af Mhystique
#231601 Hej

Jeg håber I kan være min behjælpelig, for jeg er ved at gå ud af mit gode skin.

Jeg har nu igennem et stykke tid indkøbt Dells U2415 skærme til arbejdet. Har godt kunne lide deres design, og skærmene har som sådan leveret et fint billede.

Men nu er jeg blevet godt og grundig træt af dem. !:( For det viser sig, at selvom Dell påstår det, så er det yderste sjældent at man kan koble to skærme samme, og få den første til at sende signalet videre til nr. 2

Og det skaber et kæmpe problem, med computere som kun har en DisplayPort udgang. I princippet, og ud fra hvad jeg har forstået, skulle sådan en computer vel kunne håndtere 4 skærme, hvis ellers skærmene overholdt standarderne.

Og jo, jeg har forsøgt flere gange, at få Dell skærmene til at makke ret. Ud af måske 10 forsøg, er det kun lykkedes mig 1 gang. Kun guderne ved hvorfor, for selvom jeg gør på nødagtig samme måde, vil de bare ikke andre steder.

Så nu spørger jeg Jer. Kender I nogle skærme, hvor det fungerer upåklageligt, således at jeg kan koble 1 skærm til computeren, og dernæst koble skærm nr. 2 til nr. 1?

Udover den funktionalitet, skal de også kunne hæve/sænkes.
Af flat
#231622 Det kan jo også være computeren/grafikkortet, der ikke sender/understøtter det "rigtige signal".
Du har nok set:
http://www.dell.com/support/article/us/en/04/SLN295251/EN
Og ellers brug "Multi-Stream Transport", "MST" eller "Daisy Chain(ing)" i søgninger. Tror ikke det er skærmene, der er problemet.