Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason'Drengen og hejren' er Studio Ghiblis første 4K HDR udgivelse - FlatpanelsDK

'Drengen og hejren' er Studio Ghiblis første 4K HDR udgivelse

02 May 2024 | Rasmus Larsen |

Japanske Studio Ghibli har annonceret sin første udgivelse i 4K. Filmen præsenteres i både Dolby Vision og Dolby Atmos i digitale filmbutikker og på UHD Blu-ray.

Drengen og hejren (The Boy and the Heron) bliver den første film fra Studio Ghibli og instruktøren Hayao Miyazaki, der udkommer i 4K, men forhåbentlig ikke den sidste.

Den japanske studie er kendt for en lang række kritikerroste animationsfilm såsom Spirited Away, My Neighbor Totoro, Castle in the Sky og Grave of the Fireflies. Drengen og hejren havde premiere sidste i i biografer og IMAX – også for første gang for Studio Ghibli.

- "Med en historisk Oscar-pris for bedste animerede film i bagagen, kommer det nyeste og længe ventede filmiske mesterværk fra den legendariske Hayao Miyazaki og Studio Ghibli, The Boy and the Heron. Filmen udkommer den 9. juli på 4K UHD + Blu- ray, Blu-ray + DVD og i en Limited Edition Steelbook, der inkluderer 4K UHD + Blu-ray, med Dolby Vision plus Dolby Atmos for den ultimative hjemmeunderholdningsoplevelse fra GKIDS med distribution af Shout Studios. Det er den første titel fra Studio Ghibli der nogensinde er blevet udgivet i 4K UHD," skriver partnerne i en pressemeddelelse.


Online først, UHD Blu-ray senere

Drengen og Hejren frigives i 4K-opløsning med Dolby Vision HDR og Dolby Atmos-lyd online i digitale filmbutikker den 25. juni i USA. Vi kender endnu ikke den danske udgivelsesdato, der muligvis kan falde på en anden dato.

The Boy and the Heron 4K

The Boy and the Heron på UHD Blu-ray, Blu-ray og Steelbook i begrænset oplag. Foto: GKIDS

Filmen frigives senere på fysiske skiver inkl. UHD Blu-ray. Det sker den 9. juli i USA, men igen kan den europæiske udgivelsesdato muligvis være en anden. Både det originale japanske lydspor og det engelske lydspor vil være i Dolby Atmos objekt-baseret lyd. Den håndtegnede, animerede spillefilm er skrevet og instrueret af Hayao Miyazaki, og det er hans første film i 10 år. Miyazaki er medstifter af Studio Ghibli.

The Boy and the Heron – ekstramateriale

- Feature-Length Storyboards - Interview with Composer Joe Hisaishi - Interview with Producer Toshio Suzuki - Interview with Supervising Animator Takeshi Honda - Drawing with Takeshi Honda - “Spinning Globe” Music Video - Teasers & Trailers
Flatpanels

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Massiv stigning af tv-pirater i Norden

03 Jun 2024 |

Acer afslører sine første 480Hz OLED-monitorer & Google TV-monitorer

03 Jun 2024 |

Netflix appen fjernes på 2014 Sony TV

03 Jun 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Amazon i juni

02 Jun 2024 |

Test: Canvas

31 May 2024 |

Mere 4K-indhold efter Max-relanceringen

31 May 2024 |